2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۸ سا زندگی کردیم هیچی ن من میرم سرکار جمع میکنم باورتون نمیشه ی بستنی نمیخرم بعد یعو میاد و پولا رو میگیره میره پی کارش تهش هیچی نیست مادرم گفته شیرم حروم فقط یبار دیگه بهش پول بدی بچه ها شوهرم طلبه هست حقوقی نداره ب اون صورت

نی نی عزیز من ، تو تاریک ترین لحظات زندگیم اومدی تو وجودم آنقدر نگرانت بودم و هستم و استرس دارم ک الان سه شبه نخوابیدم حتی یک ثانیه با خودم میگم گور پدر من که نخوابیدم شما اذیت نشی.خدا رو گواه میگیرم که هر لحظه چقدر سخت میگذره استرس بیچارم کرده میدونم دارم به شما آسیب میزنم .تو دلی قشنگ من تنها آرزوی من سالم و صالح بودن شماست با صاحب الزمان عج الله تعالی فرجه الشریف قرار گذاشتم شما رو سالم وصالح بذارن تو بغلم .برام دعا کنید . عزیز مادر جان مادر نفس من .خدایا نفسم رو سالم بهم بده خدایا به من رحم کن .شبها دوتا قرآن بالا سرم میذارم.دیشبم خوابم نبرد خیلی تا صبح زجر کشیدم اما امروز گوشیمو دزدیدن سر لجبازی من و خودخواهی های من . دیگه به مادر و برادرم آسیب نخواهم زد .هر تغییری یک شروعی داره میخام تغییر کنم اون موجود پرخاشگر و عصبی تبدیل ب موجودی اروم بشه ۲۶/۹/۱۴۰۳

ن گلم مادرشوهرم و ۴تا خاهرشوهر کثیف دارم بهم اعتماد داره نمیدونی با کیا طرفم باورت میشه انگشتر عقدم ...

بااین اوصاف نمیخوای تو سبک زندگیت تجدید نظرکنی؟نمیخوای ازمسئولیتهای خودت کم کنی؟به خانوادت هم بگو دستشون دردنکنه ولی دیگه نمیخواد زحمت بکشن و خرج خونه تو رو بدن،خوشی زده زیر دل همسرت؟

پر روش کردی. هی آوردی خرج کردی اون خورده. فکر کرده از پول خودشه. از این به بعد پولهای خودت پس انداز کن یا طلا بخر یا حساب باز کن بزار خونه مادرت. خرج خونه رو هم هر چی تمام شد بهش میگی یا پول بده بری خرید یا خودش بخره. اصلا هم راجب پس اندازت بهش چیزی نگو. وقتی پرسید بگو امروز رفتم معاینه خرج ویزیت و ... شد

خانوما شوهرم طلبه هست ۲ ونیم شهریه میگیره حقوقی نداره همش ماشین تصادف میکنه خرج زندگی با منه

نی نی عزیز من ، تو تاریک ترین لحظات زندگیم اومدی تو وجودم آنقدر نگرانت بودم و هستم و استرس دارم ک الان سه شبه نخوابیدم حتی یک ثانیه با خودم میگم گور پدر من که نخوابیدم شما اذیت نشی.خدا رو گواه میگیرم که هر لحظه چقدر سخت میگذره استرس بیچارم کرده میدونم دارم به شما آسیب میزنم .تو دلی قشنگ من تنها آرزوی من سالم و صالح بودن شماست با صاحب الزمان عج الله تعالی فرجه الشریف قرار گذاشتم شما رو سالم وصالح بذارن تو بغلم .برام دعا کنید . عزیز مادر جان مادر نفس من .خدایا نفسم رو سالم بهم بده خدایا به من رحم کن .شبها دوتا قرآن بالا سرم میذارم.دیشبم خوابم نبرد خیلی تا صبح زجر کشیدم اما امروز گوشیمو دزدیدن سر لجبازی من و خودخواهی های من . دیگه به مادر و برادرم آسیب نخواهم زد .هر تغییری یک شروعی داره میخام تغییر کنم اون موجود پرخاشگر و عصبی تبدیل ب موجودی اروم بشه ۲۶/۹/۱۴۰۳

۸ سا زندگی کردیم هیچی ن من میرم سرکار جمع میکنم باورتون نمیشه ی بستنی نمیخرم بعد یعو میاد و پولا رو ...

وای باورم نمیشه ، چه طلبه کثیفی . واقعا فازت چیه داری باهاش زندگی میکنی حالا هم یادت افتاد ازش بچه دار شی ؟ببخشید فقط خاصیتش اینه شبا پیشت میخوابه؟!!!!! بابا لااقل از این ماه سرکار که میری بجای اجاره خونه پس انداز کن برای خودت ،که از اون نکبت انتظار نداشته باشی اگه هم گفت ندارم بدم، جمع کن برو خونه بابات بگو منم پولی برای اجاره ندارم . اگه همین فرمون پیش بری تا آخر عمرت همینه . مردم بیرون خاکو الک میکنن حالا این ی حماله مفت خور بیشتر نیست

منم از اول حقوقم و تو زندگی خرج کردم که الان عین چی پشیمونم

کاش زمان به عقب برمیگشت میدونستم چه طور رفتار کنم

الآنم یکم تغییر کردم اما چه فایده با این تورم و گرونی

دیروز ی خانمی بود تاپیک زده بود برادرم مجرده خانما پرتوقع شدن جرئت خواستگاری رفتن ندارهوقتی مردا این ...

اون خانم حرف درستی هم زده هم نزده 

این روزا والا بیشتر پسر ها پررو شدن هم انتظار دارن زنشون آفتاب مهتاب ندیده باشه هم خوش اخلاق هم خوش چهره و خوش اندام هم به کارای خونه برسه هم مراقب شوهر باشه جمعش کنه هم بره سر کار خرج خودشو دربیاره حقوقشو هم بده دست شوهرش تا بزاره کنار درآمد خودش انتظار طلا و خونه و ماشین هم نداشته باشه هم روی حرف شوهرش نه نیاره 😒😒😒

ولی بعضی دخترا (گفتم بعضی هاشون نه همشون)هم واقعا پرتوقع شدن انتظار زندگی شبیه بلاگرای اینستا و یوتیوب رو دارن  من خودم که زنم کادو های میلیونی تو مناسبت های مختلف رو نمیتونم قبول کنم  پسر از کجا بیاره هر دو سه ماه یبار کادو میلیونی بده یا هر دفعه که میره دیدنش دسته گل بزرگ ببره یا زمان پریودیش کل هایپر مارکت رو بریزه جلوی دختره یا میرن رستوران غذاهای دریایی و گرون بخره یا دختر خانومی که تو خونه باباش یه دست لباسو شریکی تنش میکرد ولی الان کمتر از برند زارا و گوچی  رو قبول نداره و شوهرشو لای منگنه میذاره 

مراسم ازدواج هم که باید تو قصر دختر شاه پریون برگزار بشه 😂 

خلاصه که هر دو طرف پر توقع شدن زندگی درست درمون از یاد همه رفته شده میدون جنگ و ارضای آرزو ها 

شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

خانوما شوهرم طلبه هست ۲ ونیم شهریه میگیره حقوقی نداره همش ماشین تصادف میکنه خرج زندگی با منه

شما قسمتی از حقوقت رو پس انداز کن کم آوردی بگو ییکم از اون طلاهارو بفروش برای خرج و مخارج ،هرماه قسمتی از حقوقت رو پس انداز کن که مجبور بشه از اونور طلاهارو بگیره ،خرج خونه زندگی بشه بهتره تا اینکه پیش اونا باشه و به بهونه مشکلی غیبشون بزنه.هر وقت کم آوردی بگو به خونوادت بگو وگرنه خودم میگم

ن گلم مادرشوهرم و ۴تا خاهرشوهر کثیف دارم بهم اعتماد داره نمیدونی با کیا طرفم باورت میشه انگشتر عقدم ...

شوهر ساده ات فکر میکنه اونا خیر خواهش هستن برای همین گوشش دست اوناست 

درکت میکنم چون مشکلت مشکل کل خانومای ایرانی هست عزیزم 

وام رو نگیر چون خرج خانواده شوهر میخواد بشه اونوقت قسطش گردن توعه 

ازین به بعد پولو خرج خودت و بچت کن اجاره و پول پیشو بزار پای اون بزار یکم تلاش کنه تا وقتی تو دست از خرجی دادن بر نداری اینم به فکر نخواهد افتاد

شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

۸ سا زندگی کردیم هیچی ن من میرم سرکار جمع میکنم باورتون نمیشه ی بستنی نمیخرم بعد یعو میاد و پولا رو ...

بگو شغل دوم انتخاب کنه قرار نیست چون لباس دین تنش کرده سر کار دیگه نره 

خود امام علی کشاورزی میکرد پس نگه در شان لباسم نیست