2777
2789

حتما فردا بچه دنیا بیاد میخوای بدی مادرت نگه داره،شمابری سرکار بیاری کرایه خونه و خرج خونه بدی؟ 

یکم تجدید نظر کن چند وقت نرو سرکار حساب کار دستش بیاد،خونه ی مادرت مثل مهمون هر هفته برو،اینایی که بهت میگم بجز سرکار رفتن همه ش رو انجام دادم پس شماهم میتونی

بگو آهان پس اونو پنهان کردی که کادوی زایمان بهم بدی؟عزیزم شما روش رو عوض کن دیگه خونه ی مادرت نرو بذ ...

خیلی خرم باورت نمیشه بااین وضعم انقدر دنبال وام ودیعه مسکن بودم الان در اومده صفر تاصدش با خودم بود برم بانک بیام چقدر حرص خوردم سه ماه دویدم چقدر نی نی توشکمم استرس کشید و آسیب دید از بچم شرمندم ج پول اومدهمیگه بدهکاره و ۵۰ پول بهش بدم منم خر دیشب گفتم باشه الان میگم آخه چرا بدم خرج اونا بشه؟؟؟پدر خودم و بچم دراومده باردارم تن و بدنم انقدر لرزید برای چندر غاز وام اونم تقدیم کنم ب خاهرشوهر و مادرشوهر حکومتشون بشه

نی نی عزیز من ، تو تاریک ترین لحظات زندگیم اومدی تو وجودم آنقدر نگرانت بودم و هستم و استرس دارم ک الان سه شبه نخوابیدم حتی یک ثانیه با خودم میگم گور پدر من که نخوابیدم شما اذیت نشی.خدا رو گواه میگیرم که هر لحظه چقدر سخت میگذره استرس بیچارم کرده میدونم دارم به شما آسیب میزنم .تو دلی قشنگ من تنها آرزوی من سالم و صالح بودن شماست با صاحب الزمان عج الله تعالی فرجه الشریف قرار گذاشتم شما رو سالم وصالح بذارن تو بغلم .برام دعا کنید . عزیز مادر جان مادر نفس من .خدایا نفسم رو سالم بهم بده خدایا به من رحم کن .شبها دوتا قرآن بالا سرم میذارم.دیشبم خوابم نبرد خیلی تا صبح زجر کشیدم اما امروز گوشیمو دزدیدن سر لجبازی من و خودخواهی های من . دیگه به مادر و برادرم آسیب نخواهم زد .هر تغییری یک شروعی داره میخام تغییر کنم اون موجود پرخاشگر و عصبی تبدیل ب موجودی اروم بشه ۲۶/۹/۱۴۰۳

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی خرم باورت نمیشه بااین وضعم انقدر دنبال وام ودیعه مسکن بودم الان در اومده صفر تاصدش با خودم بود ...

نگه دار برو بیمارستان خصوصی

یکم دیگه ش هم وسایل بچه رو بخر،یکم هم بگو قرض دارم اینهمه خرج خونه ت میکنم قرض بالا آوردم

حتما فردا بچه دنیا بیاد میخوای بدی مادرت نگه داره،شمابری سرکار بیاری کرایه خونه و خرج خونه بدی؟ یکم ...

ددقیقااا همین فکر رو داشتم از طرفی میگم بچه رو نگه دار میگه نمیتونم گفتم طوری نیست اما حق نداری بچم ببری پیش خانوادت گفت هرجا بخوام میبرم     خانوادم هستن گفتم چطور خانوادت نیست ی زنگ بزنن بپرسن بچه خوبه یا ن ؟؟؟؟؟تو ماه ۸ ام هستم جز دعوا و دردسر کار نکردن

نی نی عزیز من ، تو تاریک ترین لحظات زندگیم اومدی تو وجودم آنقدر نگرانت بودم و هستم و استرس دارم ک الان سه شبه نخوابیدم حتی یک ثانیه با خودم میگم گور پدر من که نخوابیدم شما اذیت نشی.خدا رو گواه میگیرم که هر لحظه چقدر سخت میگذره استرس بیچارم کرده میدونم دارم به شما آسیب میزنم .تو دلی قشنگ من تنها آرزوی من سالم و صالح بودن شماست با صاحب الزمان عج الله تعالی فرجه الشریف قرار گذاشتم شما رو سالم وصالح بذارن تو بغلم .برام دعا کنید . عزیز مادر جان مادر نفس من .خدایا نفسم رو سالم بهم بده خدایا به من رحم کن .شبها دوتا قرآن بالا سرم میذارم.دیشبم خوابم نبرد خیلی تا صبح زجر کشیدم اما امروز گوشیمو دزدیدن سر لجبازی من و خودخواهی های من . دیگه به مادر و برادرم آسیب نخواهم زد .هر تغییری یک شروعی داره میخام تغییر کنم اون موجود پرخاشگر و عصبی تبدیل ب موجودی اروم بشه ۲۶/۹/۱۴۰۳

ددقیقااا همین فکر رو داشتم از طرفی میگم بچه رو نگه دار میگه نمیتونم گفتم طوری نیست اما حق نداری بچم ...

نرو سرکار بهت که گفتم وام رو هم اصلا نگیر با این اوضاع،خرج میشه قسطش میمونه واسه خودت بگو جور نشد 

نقش زن و مرد و باهم به عهده گرفتی؟ شوهرت فقط اهدا کننده بوده

خرم دیگه

چند ساله ازدواج کردید 

ببین مادرشوهرت چیکار کرده که بیشتر از تو به اون اعتماد کرده 

این مشکل با دعوا حل نمیشه باید بهش دون بپاچی اعتماد جلب کنی اینجوری پس انداز و سرمایه گذاری هاشو در اختیار خودت قرار میده 

شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

چند ساله ازدواج کردید ببین مادرشوهرت چیکار کرده که بیشتر از تو به اون اعتماد کرده این مشکل با دعوا ح ...

ن گلم مادرشوهرم و ۴تا خاهرشوهر کثیف دارم بهم اعتماد داره نمیدونی با کیا طرفم باورت میشه انگشتر عقدم رو خرید شوهرم قسطی سال ۹۶ سر عقد ندادن با دعوا تیر ۹۷ گرفتم؟؟؟؟؟؟

خب اون شوهرت به دردی میخوره اسم شوهری هم یدک میکشه چرا باید خرج لباس و دکتر و سونو و همه چیت با خودت باشه چرا انقد رو دادی بهش ؟فردا روی با بچه چطوری میخوای بگذرونی ببخشید ولی مسبب مشکلاتت تماما خودتی 

اونکه خرجی نمیکنه تو هشت سال ۵ گرم طلا پس انداز کرده ؟ پس چیکار میکنه پول هاشو؟