2777
2789
عنوان

شیشه شیر نوزاد

42 بازدید | 11 پست

سلام دوستان ممنون میشم اگه راهنمایم کنید 

یه نوزاد ۷روزه داریم که شیرخشک میخوره و الان سرشیشه شیرش گشاد شده و مدل اونت هست و وقتی میخوره میپره تو گلوش، سرشیشه هم براش عوض کردیم اول سایز ۱ گرفتیم هم سایز ۲، ولی چون عادت کرده به سرشیشه اولیه که گشاد شده دیگه اینارو نمیخوره و میک نمیزنه حتی یه شیشه دیگم گرفتم اونم نمیخوره، به نظرتون چیکارکنم؟ اگه کسی تجربه ای داره بگه لطفا بخدا همش استرس دارم شیر نپره تو گلوش 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دختر من یه سال و نیمشه هنوز که براش شیشه یا پستونک نو میگیرم گریه میکنه اول قبولش نمیکنه،اما من قدیمی ها رو جمع میکنم،همون جدیده رو هی که گشنه میشه میدمش،دیگه مجبور که شد میخوره.منظورم اینه که چند بار که دلت نسوزه و فوری اون قبلی رو بهش ندی،یع کم گریه میکنه ولی مجبور میشه در آخر قبول کنه

من سال چهارصد و یک ۱۲۰ میل و ۲۴۰ میل پیرکسی اونت رو خریدم ۹۰۰ تومن . اصل بود و سرشیشه ش یک قطره بود ...

من ۹۷ خریدم دخترم استفاذه گرد

مهر زایمان کردم پسرمم داره استفاده میکنه اینقد کم میاد کلافه سدم

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

دختر من یه سال و نیمشه هنوز که براش شیشه یا پستونک نو میگیرم گریه میکنه اول قبولش نمیکنه،اما من قدیم ...

میخاد بخوره ولی هرچی میک میزنه چیزی نمیاد، امروز نیم ساعت میک زدن و اخرشم مجبور شدم قبلی باز بهش بدم