2777
2789
بله همه خرج خونه با پدرمه ولی من چون عقد کردم اینا منو غریبه می‌دونن انتظار دارن همسرم تو عقد هم خرج ...

چی بگم والا 

ولی خب کوتاه نیا زبون داشته باش تا هیچکس

هیچ وقت ب خودش اجازه نده هر چی دلش خواس بگ حتی مادرت! 

در عجیب ترین جای تاریخ ایستاده ایم ‌‌؛ کاش کسی ما را بنویسد....

آه این مادرای عقده ای متنفرم از یک یک اینا مادر خودمم اینطوریه عقده ای بد دهن عصبی بی فکر بی سواد و‌....

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زبون که متاسفانه ندارم فوری گریه ام میگیره اینقدر که دلم شکسته

منم خودم خیلی حساسم فوری گریم میگیره 😅اما چون هی بعدش اون حرفی ک ناراحتم کرده تو اعصابم میرفت و حرص میخوردم ک چرا جواب ندادم الان حتی با گریه هم شده حرفمو میزنم ک فقط تو دلم نمونه

در عجیب ترین جای تاریخ ایستاده ایم ‌‌؛ کاش کسی ما را بنویسد....
مجردی ؟

بله

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن