من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
عقده ای ترین ، عقب مونده ترین و حقیر ترین آدما همونایی آن ک از ظاهر بقیه ک دست خودشون نبوده ایراد میگیرن یا ی چیز میگن ک ناراحت کنن فرقی نمیکنه چاق یا لاغر آدم منگل عقده ای به هر کی یچیز میگه تو اصلا محل سگ نزار اینجور آدما ک مسخره میکنن واقعا لیاقت ندارن اصن بهشون فک کنی
من با ورزش و رژیم تا حالا ده کیلو کم کردم.بچه هم دارم شاغل هم هستم .پس بهانه. نتراش واسه ورزش نکردن.شده روزی سه و نیم کیلومتر پیاده روی کردم.و در کنارش ورزش.رژیمم سخت نیست چون زیاد کالری میسوزونم.الان همه ی لباسام گشاد شده و کیف میکنم.تو هم اراده کن و تو خونه ورزش کن.من وقت باشگاهم ندارم حتی.
توی زندگی دانشجویی کسی نیست که برام سالاد درست کنه😭
گوجه و خیار و خرد کن لازم نیست که همش باکلاس بازی باشه.صبحانه دو تا نان تست جو با تخم مرغ بخور ناهارم رعایت کن شبم روی یه نون یکم عسل بزن بخور روزی دو تا میوه بخور میان وعده.راحته من عادت کردم.ولی از هر تایم خالی واسه کالری سوزوندن استفاده میکنم.رو آینه اتاقم با رژ هچوزن هر هفته رو مینویسم.