2777
2789
عنوان

خسته شدم چشم انتظار ازدواجمم دارم دیونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 32 پست
بآ خودکشی هم چیزی درست نمیشه بعد خودکشی مردم هزار تا تهمت میزنن نمیدونم خدا کجاست

دیگ مردم

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوس داری با کسی ازدواج کنی که از طرف های خودت هست؟

باید محل خدم باشه خانوادم جای دیگ نمیپذیرن

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
حسابدار بودم دو ساله به خاطر مریضی سخت مامانم ترک کار کردم دارم از تنهایی دق میکنم

آزادی داری؟اگ ازادی داری میتونی اشنابشی،خودت پیشنهادبده

منم خیلی ناراحتم ازدواجم جور نمیشه هی خراب میشه،

😣

دیگ مردم

خدا اونایی که زخم زبون میزنن که طرف سنش رفته بالا کسی نیومده بگیرتش پیرزن شده پیر دختر شده نابودشون کنه به سر خواهر یا دخترشون بیاد که دیگه زخم زبون نزنن نمیدونی اشکام سرازیر میشه وقتی این حرفا را می‌شنوم  

خدا اونایی که زخم زبون میزنن که طرف سنش رفته بالا کسی نیومده بگیرتش پیرزن شده پیر دختر شده نابودشون ...

😭😭😭

آزادی داری؟اگ ازادی داری میتونی اشنابشی،خودت پیشنهادبده

نه بابا کدوم آزادی چه اون موقع که مدرسه و دانشگاه میرفتم چه بعدش سر کار خانواده دقیقه به دقیقه زنگ میزدن کجایی من تا حالا دوس پسر نراشتمو و ندارم خودمم خوشم نمیاد دخترای پاکی مثل ما والا ناحقه تو خونه بمونن اون وقت اون دخترایی که با صد نفر بودن بهترین شوهر بکنن نمیدونم عدالت خدا کجاست اصلا عدالتی داره من که ندیدم