2777
2789
عنوان

بچها علائم من بخاطر چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 51 پست
چرا استرس که خیلی دارم ولی احساس میکنم این کیستم خیلی اذیتم میکنه نفسمو میگیره از دلدرد

خب عزیزم مال همینه هورمون کورتیزول ترشه میشه و علائم اینا ایجاد میشه اول سعی کن یه کم آروم شی بعد یه چیزی مقوی بخور بعدش قهوه و انرژی زا این کارو کن حتما حالت خوب میشه بعدم استراحت کافی داشته باش

ریزش مو شدید دارم قاعدگیم یه مدت نامنظم بود اونم انگار بخاطر کیست بعد یبار امپول زدم پریود شدم دیگه ...

الان منظم شده کیست ب احتمال زیاد کوچیک شده ریزش مو امکان داره مال تنبلی تخمدان باشه ک حتما برسی کن اینو تبلی تخمدان این علائم هایی ک گفتی ایجاد میکنه مخصوصا اضافه وزن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب عزیزم مال همینه هورمون کورتیزول ترشه میشه و علائم اینا ایجاد میشه اول سعی کن یه کم آروم شی بعد یه ...

اتفاقا این کارام انجام دادم باز خوابم میاد یا حس سنگینی دارم 

ممنون عزیزم

الان منظم شده کیست ب احتمال زیاد کوچیک شده ریزش مو امکان داره مال تنبلی تخمدان باشه ک حتما برسی کن ا ...

وااایییی یا خدا 

تنبلی تخمدانم که درمان نداره

چهارشنبه نوبت گرفتم 

شما کیستت چند سانت بود؟ اب شد؟ چه قرصی میخوردی؟من ال دی میخوردم میگفت خوب شد ولی باز گرفتم ۶ سانت شد ...

من کیست هموراژیک داشتم اول یدونه ۳ سانت تخمدان راستم بعد رفتم ی سونوی دیگه معتبر تر بود گفت سه تاست دوتا ۲ سانت و ۳ سانت تخمدات چپ یدونه تخمدان راست

ماه اول ی قرص خوردم اسمش مارولین بود هیچ تاثیری نداشت ماه دوم رفتم ی دکتر دیگه قرص دروسبلا بهم داد جفتش قرص پیشگری هست

الان‌دوماهه خوب شدم اما باز حس میکنم کیست دارم

۱۵ روزه پریودو عقب افتاده و همون علائمی که داری و دارم🤦🏻‍♀️

درضمن بیشتر علائم برای قرصه هااا

خوب میشه اونوقت؟🥲

اره عزیزم از همین الان درمان کن ک وقتی ازدواج کردی برای بارداري ب مشکل نخوری تبلی فقط این علائمی ک گفتی ایجاد میکنه و احتمال بارداري رو کاهش میده چیز خطرناکی نیس

اره عزیزم از همین الان درمان کن ک وقتی ازدواج کردی برای بارداري ب مشکل نخوری تبلی فقط این علائمی ک گ ...

اینجوری که من همش‌بیحالم با این رشته تجربیم

باز باید سونو انجام بدم؟

اره دیگ تشخیص میده بعد چنتا قرص میده اوکی میشی چیز خطرناکی نیس منم تجربیم یک سال ازت بزرگ ترم

من نمیدونم اضافه وزن دارم یا نه خود دکتر زنان یعنی وزن و کیلو انجام میده؟؟

موفق باشی عزیزمممم😍حسم میگه رشته خوبی قبول میشی درست عالیه

من نمیدونم اضافه وزن دارم یا نه خود دکتر زنان یعنی وزن و کیلو انجام میده؟؟موفق باشی عزیزمممم😍حسم می ...

ن عزیزم اندازه گیری نمیکنه اینا علائمه مثلا کسی ک تبلی داره نسبت ب سنش اضافه وزن داره بی حاله و.... اون ک سونو ازت بگیره میفهمه مشکل گذاشت شاید تبلی هم نباشه ولی چون میگی ریزش شدید دارم هم میتونه پلی کیستیک باشه هم تنبلی تخمدان 

مرسی عزیزم ایشالا توهم موفق باشی💜