2777
2789
عنوان

چجوری مرغو با پوست میخورین

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 29 پست

نمی‌خورم حالم بد میشه خیلی حساسم

حتی مرغ با استخوان اصلا نمی خرم☹️کلا از پوست و چربی و استخون بیذارم 

فقط چربی های گوسفندی رو تو غذاهای گوشتی استفاده می کنم کنار گوشت

کلا به جز ماهیچه گوسفندی هیچ استخونی نمیاد تو خونه م😅 

سوخاری با پوست؟!!

مرغ سوخاریا رو دیدی بیرون تو اون دستگاها میخرچن؟

پوست دارن دیگه

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منکه اصلاااا با پوست دوس ندارم چندشم میشه 

خداروشکر مامانمم اصلاا از پوست مرغ استفاده نمیکنه 

ولی ی شب ک رفتیم خونه عمم سالاد الویه گذاشته بود بعد توش پوست مرغ بود من لب نزدم :/

هیچ جای زندگیم پشیمون نشدم بجز                           تایمی که واسه آدمای بی ارزش زندگیم گذاشتم!میدونی چرا؟چون میتونستم بشینم کتاب بخونم! بستی بخورم  واسه خودم قهوه درست کنم                     فصل جدید سریالمو ببینم     زبان بخونم  ورزش کنم ولی وقتمو دو دستی دادم بهشون گفتم بفرمایید واسه شما، خرابش کنین:/

عه نگو الان بالا‌میارم 

فکرشو بکن تصورشم سخته یه تیکه پوست لیز و لزج با دون دونای غیر قابل تحمل اوووووق 🤮 

من حتی کبابیشم نمیخورم

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              

وایییی من عاشق مرغ سرخ کرده با‌پوستش هستم. تو سرخکن  میذارم مثل کنتاکی میشه. آخه مرغ بدون پوست که تو کنتاکی خوشمزه نمیشه. شماها یعنی کنتاکی و بدون پوست درست میکنید؟چجور میشه؟خشک میشه که

عه نگو الان بالا‌میارم فکرشو بکن تصورشم سخته یه تیکه پوست لیز و لزج با دون دونای غیر قابل تحمل اوووو ...

منم بالا میارم اه

اگر دکمه ای داشتم که تمام آدم هایی که از آنها متنفرم را میکشت اولین نفر خودم بودم