2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

26هزار نفر اونایی هستن که سابقه دارن و ضریب میخورن با این حساب پارسال 28هزار جذب داشتن حتی اگه امسالم 28هزارتا بگیرن که ممکنه کنارم بگیرن شانس واسه سهم آزاد میمونه ؟حالا منابعو ولش 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
تغییر جزیی مثلا شاید بازم منابت اضافه میشه وگرنه منابع فعلا تغییر نمیکنه

آخه یه کانالی گفت معلوم نیس شاید تغییر کنه یا نکنه...

میخام همه گروها رو ترک گروه بزنم اعصاب برام نزاشتن عوضیا همشون بفکر خودشونن

بخون درگیر حاشیه نشو از اونایی که ثابت بودن شروع کن

چشم حتما...

بابا یه تعداد کانال دارم هرکی یه حرف میزنه یبار میگه تغییر میکنه یبار میگه نه ثابته...

میگم ترک گروه بزنم اینقد اعصاب خودمو خورد نکنم

آخه یه کانالی گفت معلوم نیس شاید تغییر کنه یا نکنه...میخام همه گروها رو ترک گروه بزنم اعصاب برام نزا ...

منابع همونا هستن ولی هر سال میبینی یکی دوتا کتاب جدید ب منابع اضافه میکنن همین هارو بخون خوب م اضفه شد فرصت برای اونا باشه

چشم حتما...بابا یه تعداد کانال دارم هرکی یه حرف میزنه یبار میگه تغییر میکنه یبار میگه نه ثابته...میگ ...

یه سری درس ها ثابتن 

مثل تخصصی ها 

اختصاصی هم اسناد و تربیتی و سند تحول 

مثلا عمومی همرزمان امام جدید بود ممکنه حذف بشه