2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من پسری که خوش استایلم فانه و پرنسس نیست میخوام که پیدا نمیکنم

پسری که بخواد حامی باشه اصولا دنبال رابطه دوستی نمیره 

پرنسسا دوست میشن با دخترا

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
چقد هدف؟!پیر شدم انقد به هدفم فک کردم که دیگه هیشکی نمیشناستم دلم میخاد منم زندگی کنم

الان دانشجویی؟کار میکنی؟چن سالت هس

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
قبلا باز تلاش میکردن برا دوست شدن الان ولی فوری میکشن عقب

از بس دخترا بهشون نخ میدن عزیزم

من یه بنده خدایی خواستگارم بود بهم میامدیم در یه حد بودیم 

یه شرط کوچیک گذاشتم رفت پسره😂

بعدا فهمیدم یه دختره هست کلی ساله بهش نخ میده اینم گذاشته دختره رو تو آب نمک

در نهایت با یه دختری ازدواج کرد که از من بهترم هست و اتفاقا پسره واسش کلی شرط گذاشته دختره هم قبول کرده!

از ماست که بر ماست

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
دانشجو پزشکیم ۲۲ظاهرمم خوبه ولی توقعم بالاس و هرپسری به دلم نمیشینه اونیم ک میخوام خواهانش زیاده من ...

دختر خوب.بچسب به درست به خودتم برس اعتمادبنفست زیاد کن.ببین چقدر اتفاق های خوب میفته برات.

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...