2777
2789
عنوان

🤗اگه زندگی یه بازی بود چه قانونی واسش میذاشتی❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 102 پست
شیر و میمون توی طبیعت دووم نمیارن؟؟؟کلا وجود باغ وحش جالب نیستحیوانات بیچاره در حال عذاب هستند

چون شیر و میمونن مریض و مجروح نمیشن؟؟؟ 

اونجا ازشون نگهداری میشه

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقابعضیا فقط میخوان ایراد بگیرن😂😂😂

اره یه دفعه میپرن ب آدم

(و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)!  "میشه واسه برادرِ آسمونیم صلوات بفرستید💚

تصمیم عجولانه و بدون مشورت ممنوع

🤗

(و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)!  "میشه واسه برادرِ آسمونیم صلوات بفرستید💚

دروغ ممنوعحسادت ممنوعخالی کردن خشم و داد زدن ممنوعبی عدالتی و تبعیض ممنوعفضولی ممنوعنیش و کنایه ممنو ...

🤗💔

همین الانش هم بدون قانون نیست

بهترین و دقیق ترین قوانین و داریم که هیچ انسانی انقدر دقیق نمیتونه مثلشو بیاره

مسئله اینکه عمل نمیشه بهشون.

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
چون شیر و میمونن مریض و مجروح نمیشن؟؟؟ اونجا ازشون نگهداری میشه

چقدر شما بی منطقی

شیر و میمون توی طبیعت دووم نمیارن؟؟؟کلا وجود باغ وحش جالب نیستحیوانات بیچاره در حال عذاب هستند

تا جایی که میدونم دیگه الان در بعضی جاهای دنیا، حیوانات ناتوان یا حیواناتی که تو خود باغ وحش به دنیا اومدن اونجا زندگی میکنن. حیوانات مجروح و نجات داده شده. یعنی بیرون تو طبیعت نمی تونن زندگی کنن. 

ردم واقعاً 

همین الانش هم بدون قانون نیستبهترین و دقیق ترین قوانین و داریم که هیچ انسانی انقدر دقیق نمیتونه مثلش ...

عمل نکردن ب قوانین ممنون😂

هر وقت خسته شدی میتونی بیای بیرون...

واااای 🫠🫠🫠

یه راه واسه برگشتن به گذشته مثل یه کنترل زمان میخواستم  قانون ورزش اجباریه ک از اول تنبلی نکنم چاق نشم 

فست فود نخورم 

شیرینی هم ممنوع  

دبیرستان نرم هرگز

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1