2777
2789
عنوان

🤗اگه زندگی یه بازی بود چه قانونی واسش میذاشتی❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 102 پست
اون وقت کسی این کارو میکرد میرفت مرحله اول؟

اون و بعدا میشد تعیین کرد 

(و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)!  "میشه واسه برادرِ آسمونیم صلوات بفرستید💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای شما هم قشنگه اما باعث خشم دیگران شد😁

اینا همونایین که به هیچ موجود زنده ای رحم نمیکنن💚

(و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)!  "میشه واسه برادرِ آسمونیم صلوات بفرستید💚

اونوقت ماجرا حیوانات و گل هایی که گوش خوارن چیمیشد؟حیوانات بیشتری به کشتن میدادی که😂

😐😂

باغ وحش ممنوعحیوانات توی طبیعت باید زندگی کنن!!!

اون حیواناتی که اونجان تو طبیعت دووم نمیارن! 

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

اون حیواناتی که اونجان تو طبیعت دووم نمیارن!

شیر و میمون توی طبیعت دووم نمیارن؟؟؟

کلا وجود باغ وحش جالب نیست

حیوانات بیچاره در حال عذاب هستند

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل         گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک         

چرا از سه بیشتر نشه

به نظر شخصی من این تعداد بچه متعادله و راحت تر میشه به نیازهاشون رسید. خودم که فقط یک بچه دارم و تو یه خانواده ی بزرگ ۶ بچه ای زندگی کردم و اون هم خیلی زیاد بود و اصلا انگار برای مادر پدرم وجود نداشتم.

آدم های زیاد منابع رو نابود میکنن که اگه عکس های ماهواره ای از قدیم تا الان رو ببینی، متوجه میشی آدمای زیاد چه بلایی سر کره زمین آوردن‌

ردم واقعاً 

شیر و میمون توی طبیعت دووم نمیارن؟؟؟کلا وجود باغ وحش جالب نیستحیوانات بیچاره در حال عذاب هستند

😂😂الان ما هرچی هم بگیم واسه یه عده قابل درک نیست

چراا

خب ببین من شوخی کردم ولی ممکنه یکی الکی الکی همینجوری از کسی دلش بشکنه درحالی که روح طرف مقابلم خبر نداشته باشه ممکنه خیلی وقتای دیگه هم سو تفاهم پیش بیاد

تو این موقعیتا گناه اون فرد که یکی دلش ازش شکسته چیه؟

و اگه اینجور بود هیچ انسانی زنده نمیموند 💀

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

😂😂الان ما هرچی هم بگیم واسه یه عده قابل درک نیست

دقیقا

بعضیا فقط میخوان ایراد بگیرن😂😂😂

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل         گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک         

دروغ ممنوع
حسادت ممنوع
خالی کردن خشم و داد زدن ممنوع
بی عدالتی و تبعیض ممنوع
فضولی ممنوع
نیش و کنایه ممنوع
خیانت ممنوع
غیبت ممنوع
مسخره کردن ممنوع
عقل کل دانستن خود ممنوع
انجام کار بدون مشورت ممنوع
و...

زمان چالشمون‌هم به پایان رسید🫤✌🏻                         😂           
خب ببین من شوخی کردم ولی ممکنه یکی الکی الکی همینجوری از کسی دلش بشکنه درحالی که روح طرف مقابلم خبر ...

ن خب انقدم الکی ن

مثلا دلشکستن سر خیانت دروغگویب کتک توهین تهمت احترام نذاشتن 

سلام عزیزای دلم

روزتون بخیر

بچه‌ها

من یه کانال کاملا دلی توی ایتا زدم که توش شعر و متن‌های قشنگ میذارم

خیلی وقت بود می‌خواستم این کار رو بکنم

ولی هیچ‌کس رو نداشتم که بیارمش تو کانالم

الانم همینه

کانال زدم

ولی توش خودمم و خودم

ممنون میشم عضوش بشید و با به اشتراک گذاشتن پست‌ها به بقیه هم معرفیش کنید