2777
2789
عنوان

با این شرایط بچه دوم میارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1337 بازدید | 104 پست
نه بچه پشتوانه ای مثل خونه میخواد اول خونه بعد بچه

عزیزم ما به اون صورت که فکر کنی مشکل مالی نداریم و اجاره خونه ای که میدیم از درآمد ماهانه خیلی از خانواده ها بالاتره. ولی خونه نداریم دلیلشم اینه که توقعمون از خونه بالاتره

اون موقع وهرتم بیار توی راه خرید بنداز گردنش بخدا سخته همین حالا کم کم بذارکارهای بچه رو انجام بده ب ...

عزیزم شوهر من خیلی کمک حاله. بنده خدا هر وقت خونه باشه خودش بچه رو میشوره و عوض میکنه. حموم هم شوهرم میبرتش. اما خب دانشجو هست یه کم سرش شلوغه فعلا. برای خریدم مشکلی ندارم خودم ماشین دارم. ساعت کار منم کمتره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شوهر من خیلی کمک حاله. بنده خدا هر وقت خونه باشه خودش بچه رو میشوره و عوض میکنه. حموم هم شوهرم ...

دوست عزیز شما از صحبت هات مشخصه دلت میخواد بچه بیاری باز، خب بیار، چرا نظر بقیه رو میپرسی؟! چون دیگران هرقدرم بگن بیار یا نیار قطعا بدون باز همون کاری رو میکنی که دلت میخواد

من بودم نمیاوردمبارداری و زایمان بعد از 35 سالگی آسیب بیشتر و موندگارتریبه بدن وارد میکنه. از طرفی د ...

مشکل مالی ندارم گلم. گفتم که. اجاره خونه ای که من میدم از درآمد ماهانه نصف خانواده ها بیشتره

دوست عزیز شما از صحبت هات مشخصه دلت میخواد بچه بیاری باز، خب بیار، چرا نظر بقیه رو میپرسی؟! چون دیگر ...

نظرات با تجربه ها برام مهمه واقعا. اما بیشتر دلم میخواست در مورد تربیت و چالشاش بگن. ولی نمیدونم چرا همه حرف از مالی زدن. 

مشکل مالی ندارم گلم. گفتم که. اجاره خونه ای که من میدم از درآمد ماهانه نصف خانواده ها بیشتره

بازم آدم باید خیالش از خونه ثابت راحت باشه

خودت صاحبخونه باشی و برای آینده تضمینی باشه

بهترین خونه شهرم اجاره کنی معلوم نیس تا دوسال بعدش

اونجا هستی یا نه و چی پیش میاد

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

منم موافقم با حرفاتون. ما هم متوسط هستیم و در تامین هزینه های معمول مشکل نداریم. اجاره خونه ای که ما ...

ما هم مستاجریم عزیزم

به راحتی می‌تونیم یک آپارتمان خوب بخریم اما همسرم اون پول رو کرده سرمایه و باهاش درآمد بیشتری کسب می‌کنه، واسه ما هم جای خوب شهر یه آپارتمان رهن و اجاره کرده. من ده ساله که توی همین آپارتمان از صفر نشستم و جابجا نشدم. 

تشخیص مسئولیت‌های مالی اصلا برای آدمی با آگاهی شما سخت نیست.

به نظر من صرفا به بار روانی که نوزاد دوم برات ایجاد می‌کنه فکر کن و آمادگیش رو در خودت ایجاد کن، بخصوص که من و شما دست تنها هم هستیم.

منم موافقم با حرفاتون. ما هم متوسط هستیم و در تامین هزینه های معمول مشکل نداریم. اجاره خونه ای که ما ...

نیستی کی گفته. پدر من ۱۳ تومن میگیره پنج نفر هستند با کلی قرض و قسط

میشه دلیل بگید

چون تک فرزندی اصلا خوب نیست

چون الان وضعتون خوب نیست حتما در آینده بهتر میشه که اون موقع زمانو از دست دادین

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد