2777
2789
عنوان

با این شرایط بچه دوم میارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1337 بازدید | 104 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حقیقتش سال دیگه اقدام کن

دو سالش شد اقدام کن توی بارداری اولی از پوشک بگیز

۳سالش بشه دومی بدنیا بیاد

اختلاف سنی زیاد والد و بچه را دوست ندارم

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
دو تامون روی هم حدود ۶۵

خب در امدتون خوبه.انشالله خونه هم میخرید.شرایط روحیت اکی هس یکی بیار.ولی الان زود هس بذار بچه ات دو یالش بشه اقدام کن.البته الان هم پیگیر باش تنبلی داشته باشی دارو مصرف کنی

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...

سلام عزیزم 

بزار دو سالش بشه گل بچتون بعد به فکر باشید بزارید کامل شیرشو بخوره من دخترم تا ۱سالگی شیر خودمو مبخورد ۷ ماهکی سرش باردار شدم الان پسرم ۶ ماهشه سخته 😑ولی خداروشکر میگذره تنشون سالمه دغدغه ندارم 

با همسرت تفاهم داری؟ توانایی جسمی و روحی هر دو برای بچه دوم دارید؟ اعصاب کافی هم دارید برای تربیت بچه؟ از لحاظ مالی قادر به تامین هستید؟اگر جوابها مثبته،مبارکه

نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!
اخه عزیزم میگی دست تنهام بچه که دوسه سالش شد وقت دوییدن پشت سرشه تو هم همش بی حال اگه واقعا بدنی خوب ...

نه من نسبتا پرحوصله و زبلم. در کل فعالم الانم هم شاغلم هم کارای خونه خودم میکنم هم خرید خونه