2777
2789
عنوان

اگه نمیگین داره پز میده یه لحظه بیاید عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3925 بازدید | 142 پست
اسی تازه ازدواج کردی فعلا النگوهاتو درنیار تا اخر سال هرجا رفتی باهمونا ررو

مامانمم میگه فعلا دستت باشه.ولی در بیارم نمیدونم مال بابامو در بیارم یا مال شوهرمو.طرحاشون شبیه فقط مال شوهرم درشته مال بابام ظریف الان یکی در میون پوشیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منقطه ماهم اینطوریه اصلا طلافروشیامون طلا ظریف نمیارن

مال ما میارن ولی ظریف هاشو بیشتر دخترای مجرد و بچه ها استفاده میکنن یا کسانی مثل من که طلاهاشو فروخته دیگه نتونست بگیره😂😂متاهل ها و تازه عروس ها اکثرا طلای درشت 

شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

نی نی یار حالا خودش داره نگاه می‌کنه عکس طلاها رو

بابا بزار دلمون آب شد😂

از من به تو تجربه دختره سادهههههه ..... ینی اگه ای حس مزخرف وابستگی از دخترا بیگیری بخداااا ک هیچ نری رو نمیدن ای من ریدمان کنم ب ای وابستگی کوفتیییی😤💩..عزیزوم پسر جماعت فقط  عطش به دست آوردن داره وقتی مُخو زد تازه یادش میوفته که ها کار و زِندِی داره ای من برینم روت پسررررر💩...خلاصه حیف هر چی نگرانی و احساس ک بریزی پای ای اُزگلا میخام که برن ب گور سیا شل مغزای پرنسسعلی🚶🏻‍♀️🦦
بستگی به منطقه ای داره که زندگی میکنی تو شهر ما هر چی طلا درشت تر و بیشتر باشه خوششون میاد و نشون ده ...

آها راست میگی به این فکر نکرده بودم 

برای حاجتم یه صلوات میفرستی لطفا 😍😍خدا حاجت همتونو بده ان شاالله ، لاحول و ولا قوه الا بالله توکلت علی الحی الذی لایموت