2777
2789
عنوان

شوهرم میگه قدمت نحسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1122 بازدید | 78 پست
اره قشنگم هست‌...ولی بخدا قدم خیلی مهمه‌‌‌....ما حتی عید سال نو میشه نمیذارم کسی روز اول مهمون از در ...

عزیزم اگه شوهرش ادم سربراهی بود اره حرف شما درست بود

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
عزیزم اگه شوهرش ادم سربراهی بود اره حرف شما درست بود

چی‌بگم...ایشالله که ورق زندگیشون برگرده و عالی بشه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وااااای یاد خودم افتادم

چند سال پیش که مغازه آرایشی داشتیم یه هفته مونده بود به عید منم با همسرم رفتم مغازه که کمکش کنم ساعت ۸ مغازه رو باز کردیم ساعت ۹ و نیم برگشت به من گفت :نه قدمت خوب نبود

انتظار داشت ساعت ۹ صبح کلی دخل بزنه

وقتی اینو گفت یه جوری دل من شکست و بغض گلومو گرفته بود داشتم خفه میشدم

ببین چقد حالم بد بود که تو مغازه گریه کردم و چشام قرمز شده بود شوهرم گفت چی شده بهش گفتم

گفت دیوونه من شوخی کردم و.....

با همون دل شکسته به خدا گفتم:خدا رومو زمین ننداز،یه کاری کن امروز یه دخلی بزنیم که من دهن اینو ببندم

خدای بالاسرم شاهده از در و دیوار مشتری بود که می‌ریخت سرم

شوهرم که دید من هستم اصلا مشتریارو راه نمینداخت فقط مراقب بود

اونروز یه دخلی زدم براش به لطف خدا که اولین باری بود که دستگاه پوز اون عدد و به خودش میدید

آخر شب کف کرده بود

بهش گفتم دیگه به من نگی پا قدمت بد بود

دیگه دهنش بسته شد

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
تو که نسلشونو منقرض کردی دختر

آقااااااااااااا😂

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔