2777
2789
عنوان

مادرم میخواد طایفه شوهرم رو دعوت کنه برای فوت پدر بزرگ شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 26 پست
گفتم میگن زندگی خودمونه اختیارش دست خودمونه

بعضیا خودشون ارزش و احترام خودشونو پایین میارن برا همینم هس که بهشون ارزش و احترام گذاشته نمیشه آفرین کار خوبی میکنی شما نرو تا بفهمن شما از رفتارشون ناراحتی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میگه پدرت میگه به اون یعنی به منم ربطی نداره زندگی خودشونه

ی چیزی از رو تجربه ب حرف هیچکی گوش نده بزار دعوت کنه ی وعدست در عوض رو تو بالا می‌ره اول جلو شوهرت تو ذهنش میگ خانوادت خودت خیلی خوبین بعدم خانواده شوهرت جاریان چششون درمیاد فردا اگ خانواده شوهرت خواستن حرفی بزنن ب تو جلو شوهرت شوهرت دستت درمیاد میگ زنم ک خوبه سیاست شماها کجا رفته 

😐
ی چیزی از رو تجربه ب حرف هیچکی گوش نده بزار دعوت کنه ی وعدست در عوض رو تو بالا می‌ره اول جلو شوهرت ت ...

ببین عزیزم من میدونم که این یه جور احترام به منه ولی من این احترام رو گفتم نمی‌خوام به خانوادم 

ما چند نفر ازمون به رحمت خدا رفت اینا هیچی حتی خواهر شوهرم گفت آدرس نده ما نمی یاییم بابازرگم تهران بود اونا هم تهران بودن 

مادر شوهرم یک بار احوال مامانم رو نمیپرسه فقط میگه بابات خوبه 

People are asleep and when they die ,they waken 

ببین عزیزم من میدونم که این یه جور احترام به منه ولی من این احترام رو گفتم نمی‌خوام به خانوادم ما چن ...

بخدا خانواده شوهرم ب خون منو مادرم تشنه بودن شوهرمم مث خودشون کرده بودن دهنشون بستم رفتن کاری ب کارم ندارن

😐