من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
[QUOTE=367684956]محل که هیچی ما حتی همسایه های ساختمون رو هم نمیشناسیم[/QUOTE دقیقا ما حالا تکواحدی ...
ما مجتمع هستیم ، حتی همسایه های طبقه خودمون رو هم نمیشناسیم بجز یکی دو واحد.
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
ازون موقعی که جریان گروگان گیری رشت را خوندم به نظرم اومده قدیما همسایه ها یکم فضولی همو میکردن خیلی ...
فضولی ک نیست خیلی چیزا بنظرم ، مثلا کوچه پدرمینا اگر ماشین مشکوکی زیاد رفت و امد کنه و نفهمن کجا میره میاد قطعا پیگیر میشن تا بفهمن ، چند نفر هستن ک حواسشون ب کارای بقیه هست ، بعد اون داستان رشت فهمیدم چقدرم خوب بوده ک چند تا حواس جمع تو کوچه هستن
من شنیدم جنوب کشور اینجورهشمال که افتضاحه ، همه سرشون تو زندگی همه
نه بابا ما اهوازیم افتضاحه معمولا شهرهای بزرگ سرشون تو کار خودشونه شهرهای کوچیک از مرد و زنشون فضولن همسایه های ما از صد تا فضول بدترن صبح تا شب دم درن