2777
2789
عنوان

از وقتی باردار شدم خونواده شوهرم یه بارم هوامو نداشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 59 پست
عزیزم اخه جالب اینجاس همه این کارهارو میکنه اما به وقتش هم خودشو میرسونه واسه دخالت کردن .. یا میره ...

چون میدونه چجوری حرصتون بده وقتی بی تفاوت باشید و اونا براتون بی اهمیت بدن دقیقا برعکس میشه بعد مدتی میفهمن تو کاری نداری اون دنبال شرو و ادیت وازاره 

ذهن مردا اینجوری اگه زنم اصرار داره برای ارتباط یا خودخوری میکنه پس حتما یکاری کرده خودش میدونه مقصره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم ازشون ناراحتم. چقدر دلم میخواست یکی برام حلوا و کاچی درست کنه. هر وقت یادم میفته اشکم درمیاد. من ...

از خانوادت بخواه و از خودت خانواده شوهر خانواده شوهرن یروز خندت میگیره برای چه ادمای بی ارزشی ناراحت شدی 

وقتی صبحتی نمیکنی اونام متوجه نمیشن عزیزم هروقت حالتو پرسیدن بگو خوب نیستم ویار شدید دارم نمیتونم غذ ...

شوهرش میفهمه به اونا میگه ،مادرشوهرش خودش حامله نشده؟ همرو بلده 

اتفاقا اینجوری خیلی سبک میشه همه رفتار درستو بلدن برای یسری نمیخوان انجام بدن با التماس هم ارزش نداره 

شوهرش میفهمه به اونا میگه ،مادرشوهرش خودش حامله نشده؟ همرو بلده اتفاقا اینجوری خیلی سبک میشه همه رفت ...

شوهرم به اونا تو نمیگه خسته شدم خیلی بی احترامی کردن بهم شوعرم چسبید اونا

ول کن بابا بیکاری کسی میخوادچیکاربرات بکنه

بیکار نیستم ولی من دو ماه استراحتی بودم و سزارین کردم. توقع زیادی بود یه بار توو اون دو ماه بیاد دیدنم؟ پس خودشونم نباید توقعی داشته باشن دیگه.

الهی نگاهی
انشاالله زایمان بعدیت وسیله اش وبخربده یکی برات بپزه که تودلت نمونه

من خودم درست کردم یا بیرون غذا خوردیم یا مادرم ، منت کسی هم سرم نیست حتی شوهرم نمیگه برو کارای مادرمو،  چون دید اونروزارو 

ولی جاریم هی التماس کرد خودشو کوچیک‌کرد براش کاری کنن الان کارای مادر شوهرم روی دوششه  احترام هم بهش نمیزارن میگه پشیمونم 

نمیپرسن منو دیدن چن روز پیش با چه وضعی رفتم دکتر یه بار نگفتن مرذی زنده ای بعد شوهرمم میگه نه ما رسم ...

توام حالشونو نپرس بگو چون رسم ندارید نمیپرسم ،ادمای سمی برای هر چیزی توجیحی میارن توجیحای خنده دار

بخدا اگه بدونی چقدر باهاشون کوتاه اومدم از اول عقد برام نگرفتن .. لباس عروس و ماشین عروس و اینام ماد ...

بله عزیزم شما در حق خودتون  کوتاهی کردید و بخاطر شوهرتون فداکار کردی

ولی  ببین به نظرمن اگه برا خانواده شوهرت  یکمی سخت گیر باشی جواب بدی ولی  با احترام

باعث میشه عزیز تر باشی

بله عزیزم شما در حق خودتون کوتاهی کردید و بخاطر شوهرتون فداکار کردیولی ببین به نظرمن اگه برا خانوا ...

جاریم خیلی احساساتی رفتار کرد میرفت تو دست و پاشون خودشو کوچیک‌میکرد من سنگین و بی تفاوت سره زندگی‌خودم صمیمی نمیشدم الان میگن جاریم نفهم و گشنس، پشتش کلی حرفه 

ولی بمن احترام میزارن حتی چند وقت پیش غذای نذری میوردن مادرشوهرم پشت جاریم میگفت اون گشنس براش نمیبرم انقدر خودشو سبک کرد 

بارها به جاریم گفتم سنگین باش انقدر اویزون نباش گوش نکرد

مطمعن باش پشت توام میگه خدا لعنتشون کنه

نه دیدی ینفر زیاد قاطی نمیشه صمیمی نمیشه عزیزتره بعصی ادما اینجورین وقتی خیلی بهشون رو بدی پررو میشن 

مادرشوهرمم کلا به اینجور ادما احترام میزاره که زیاد تحویلش نمیگیرن سنگینن 

نه دیدی ینفر زیاد قاطی نمیشه صمیمی نمیشه عزیزتره بعصی ادما اینجورین وقتی خیلی بهشون رو بدی پررو میشن ...

منم اینطورم در هر حالت شوهر من پشت من نیس میدونن چیزی از دست نمیدن اونقذ ازم بد میگن پیش فامیلا