2777
2789
عنوان

دلم می خواد باردار شم ولی این افکار مسخره نمیزاره

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 26 پست
به این فک کن که خودت چجوری سالم بدنیا اومدی؟ مادرت چجوری سالم مونده پیشت

من بچه اول بودم ،مامانم می‌گفت تا مرگ رفته تا دنیا آورده ،همه اش دو کیلو دویست بودم ،مادرم هم سن کم بوده ،ولی خودم سنم زیاده سی سالمه دو‌تا بچه دیگه هم دارم ،سر دومی خواستم بمیرم‌معجزه شد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره یکیه ،ولی واسه جنسیت نیست دلم بچه های بیشتر می خواد چون خودم خیلی تنهام ،هیچ کس ندارم ،دلم میخوا ...

خدا براتون حفظشون کنه 

شده تو جمع احساس تنهایی کنید حس تنهایی یه حس درونیه ربطی به شلوغ بودن دور وبر نداره همین جور که با وجود دوتا دسته گل باز حس تنهایی دارید 

فکر کنم کلا وسواس فکری دارید از حس تنهایی که گفتید  و استرس برای بارداریتون مشخصه فکر و ذهنتون درگیر و مشغوله والا کار خونه و کار دوتا بچه به اندازه ی کافی وقت ادم رو پر میکنه کلاس هنری برید اگه هنر و رشته ی خاصی مد نطرتونه و بهش علاقه دارید 

خدا براتون حفظشون کنه شده تو جمع احساس تنهایی کنید حس تنهایی یه حس درونیه ربطی به شلوغ بودن دور وبر ...

وقتم پره ،درس می خونم کار می کنم  کار خونه ‌هم که همه اش دو ساعت تمومه‌،مهمون اینا هم نمیاد برامون شهر غریبیم ولی دلم می خواد خونه مون شلوغ تر باشه ،به دونفر دیگه احتیاج داریم انگار کم هستیم 😂وقتی میبینم مادرهای دیگه حتی هفت تابچه دارن احساس می کنم خیلی تنبلی کردم و خودخواهی که بچه هام دوتا بیشتر نیستن 

من بچه اول بودم ،مامانم می‌گفت تا مرگ رفته تا دنیا آورده ،همه اش دو کیلو دویست بودم ،مادرم هم سن کم ...

خب خداروشکر الان زنده‌ای

ₜₕₑ ₘₒₒₙ cₐₙ'ₜ bₑ yₒᵤᵣₛ, ᵢf yₒᵤ fₑₐᵣ ₜₕₑ ₕₑᵢgₕₜ ₒf ₜₕₑ ₛₖy!
وقتم پره ،درس می خونم کار می کنم کار خونه ‌هم که همه اش دو ساعت تمومه‌،مهمون اینا هم نمیاد برامون ش ...

کی الان‌از پس ۷ تا بچه بر میاد 

نه خرج و مخارجشون نه تامین اینده و تحصیل و شغل براشون مگر که فقط دنیا بیاری تا خودشو شناخت شوتش کنی بگی به من ربطی نداری برو پی کارت 

تعجب کردم از حرفتون 

کی الان‌از پس ۷ تا بچه بر میاد نه خرج و مخارجشون نه تامین اینده و تحصیل و شغل براشون مگر که فقط دنیا ...

مادر همکلاسی های دخترم،هفت تا ،پنج تا ،حداقل چهارتا دارن بعضی هاشون ،اونبار رفتم مدرسه شون یه جور که انگار من جرم مرتکب شدم بهم گفتن فقط همین دوتا داری ؟😓دخترم هم همش میاد میگه خوش به حال اونا کلی بازی می تونن کنن و ....از چیزایی که دوستش تعریف می کنن میگه یه جور عذاب وجدان می گیرم

مادر همکلاسی های دخترم،هفت تا ،پنج تا ،حداقل چهارتا دارن بعضی هاشون ،اونبار رفتم مدرسه شون یه جور که ...

میتونم بپرسم کجا زندگی میکنید 

من خیلی وقته ندیدم کسی ۵ تا بچه داشته باشه  بیشترین تعدادی که دیدم ۴ تا بوده جایی که من زندگی میکنم نهایت دوتا داشته باشن 

اینجا کسی ۵ تا بیاره یه جور بد بهش نگاه میکنن  واقعا هم با این اوضاع تورم نمیشه از پس تعداد زیاد بچه بر بیایی بچه ها گناه دلرن ارزوی همه چی میمونه تو دلشون با کلی عقده و حسرت و نداری بزرگ‌میشن