2777
2789
عنوان

ایده تون واسه روز مرد چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 42 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو خوبه باز کمبود لباس داره من لباس داره بخدا هیچییی نمیدونم چی بگیرم ست کمربند و اینام خز شده دیگه

آره هرچقدر بگیرم براش کمه 😂

ایرپاد بگیر 

من بین ایرپاد و تیشرت موندم 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

به نظرم همش کادو دادن زیاد جالب نیست

روز مرد بهش کادو بده ولی برا ولنتاین یه میز عاشقانه و غذای مورد علاقه‌شو شمع و گل ، بشینین بعد شام دو نفری فیلم ببینین خوش بگذرونین اهنگ رقص عروسیتون رو بزارید برقصید لحظات خوبی رو بسازید به نظرم ارزش این از کادو بیشتره

هیچی نگیر خلاص . شوهر منکه روز زن تبریک هم نگفت میگه من فکر میکردم فقط روز مادره منم روز مرد تبریک ن ...

واسه من مناسبتارو همه کادو میگیره تبریک میگه منم باید انجام بدم متقابل 

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

شوهر من عاشق ابزاره براش یه جعبه که توش پر ابزاره گرفتم

ععع همسر منم میشه ابزار رو ببینم 😍

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

شام دوتایی میریم بیرون ب حساب من

پول خودشه دیگ دست منه ولی فدا سرم میبرمش بیرون شامه توپ بهش میدم میگم هرچی میخای سفارش بده😂

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

خدا همسرشو برسونه🤣🤣🤣

چی؟🙄

براش ادکلن بگیرست چرم بگیر براشیا چهره شو سفارش بده نقاشی کنن و اینا...

ویییی ست چرم و چ خوب شد گفتی😍البته خز نیس؟

آره هرچقدر بگیرم براش کمه 😂ایرپاد بگیر من بین ایرپاد و تیشرت موندم

ایرپادم داره دو تا😂اصلااا موندمااا این بشر چی بگیرم براش جوراب بگیرم زشته؟😂