2777
2789
عنوان

اونایی که کنکور دادن این دختره دروغ میگه که پزشکی خونده یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 55 پست

احتمالا پایه قوی داشته و دهم یازدهم رو کامل بسته دوازدهمم اول سال نخونده ولی از بهمن شروع کرده به خوندن کسی نخونده قبول نمیشه 

من خودمم سال دوم اصلا از برنامم و مقدار درس خوندنم برای کسی نگفتم و کلا هیشکی رو امیدوارم نکردم هرچی بقیه کمتر بدونن اعصاب آدم راحت تره 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی ممکنه کیو دیدی؟ تروخدا راست میگی؟ چقدر خوند؟ چجوری خوند؟؟؟؟؟؟؟

زیاد دیدم عزیزم

یه بنده خدایی پسر بود

حتی درسارم پاس نمیشد از بهمن ابروهاشو با ژیلت زد ک حتی نره بیرون

مث چی نشست خوند

همون سال اول پزشکی قبول شد

زیاد دیدم عزیزمیه بنده خدایی پسر بودحتی درسارم پاس نمیشد از بهمن ابروهاشو با ژیلت زد ک حتی نره بیرون ...

اخه چجوری توی این وقت کم؟

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

اونطوری که دنبال این نبود که میشه یانعفقط نشست خوندنخوابیدفقط خوند

چند  سال پیش؟ چند ساعت؟ خدا خیرت بده امیدوارم کردی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

بنظرم این خوندن هاشو خونده بوده و به شما نخوندن هاشو نشون داده 😂 خیلی از این آدما هست برای اینکه بگن ما خیلی باهوشیم میگن هیچی نخوندیم در صورتی که شبش تا ۵ صبح بیدار بودن 

شاید تو طول سال داشته دهم یازدهمش میخونده نمراتش بد بوده بعد چند ماه آخر فقط دوازدهم خونده 

یا هم خیلی مخ بوده 

چند سال پیش؟ چند ساعت؟ خدا خیرت بده امیدوارم کردی

ببین

نباید دنبال این باشی که بقیه میگن میشه یانه

الان من بگم نمیشه تلاش نمیکنی؟

زیاد

۱۵ ساعت اینا باید بشینی بخونی بازدهیتم عالی

۴ ۵ ساعتم خواب بقیشم ناهار و غذا

خرخونی خیلییی زیادی نیاز داره

نشد و شد ام داره ها

ببیننباید دنبال این باشی که بقیه میگن میشه یانهالان من بگم نمیشه تلاش نمیکنی؟زیاد۱۵ ساعت اینا باید ب ...

ممنونم پزشکی دوست ندارم دامپزشکی و دارو میخوام 

لطفا برام دعا کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شیش ماهه نمیشه مگه اینکه پایه عالی باشه کسی که میخاد پزشکی قبول بشه اصولا درس خونه امکان نداره مگه س ...

من دختر خالم خیلی میخوند

ولی نه درسای مدرسه

کلا تست و کنکوری میخوند

خودمم سال اخر اصلا درسای سال چهارمو نمیخوندم

چون وقتمو میگرفت

صبر همیشه نتیجه میده❤️حتی بعد از سالها❤️