2777
2789
عنوان

اونایی که کنکور دادن این دختره دروغ میگه که پزشکی خونده یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 55 پست

آره میشه

منم تو همکلاسیام داشتم

توی سه سال هیچ کاری نکرد فقط آخرش محکم و درست خوند و یهو چنان پیشرفتی کرد اصلا معلمام تعجب کردن میگفتن خب چرا از اول اینجوری نمیخوندی

با همون چند ماه آخر پزشکی قبول شد

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

معدلش خوب بود ؟

دقیقا خیلی ها امسال معدل سرنوشتشون رو عوض کرد 

یا کنکور  رو خوب دادن تراز سوابق بد بود و قبول نشدن یا تراز کنکورشون خوب نبود و تراز سوابق به دادشون رسید تونستن رشته های خوب قبول بشن 

نیمده مدرسه درس خونده برا کنکور

و بله میشه من خودم سال اخر درسای مدرسه نمیخوندم و کنکوری میخوندم رشته ایی ک میخاستم دولتی همون دانشگاهی ک میخواستم قبول شدم

دختر خالم انقدر مدرسه نمیرفت ک معلم فیزیکش انداختش 

نمیرفت میشست برای کنکور میخوند

پزشکی بهشتی قبول شد

صبر همیشه نتیجه میده❤️حتی بعد از سالها❤️

سخت که هستولی اینطوری که میگی طرف صفر نبودهبعدم از همه چیزش بزنه روزی ۱۵ ۱۶ ساعت بخونه ب راحتی میشهد ...

جدی ممکنه کیو دیدی؟ تروخدا راست میگی؟ چقدر خوند؟ چجوری خوند؟؟؟؟؟؟؟

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

نیمده مدرسه درس خونده برا کنکورو بله میشه من خودم سال اخر درسای مدرسه نمیخوندم و کنکوری میخوندم رشته ...

شیش ماهه نمیشه 

مگه اینکه پایه عالی باشه 

کسی که میخاد پزشکی قبول بشه اصولا درس خونه 

امکان نداره مگه سهمیه