2777
2789

با ارشد که زیاد داریم دکترا احتمالا کمتره ولی بازم هست احتمالا

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من 

الکی گفتم منو چه به این حرفا🥴🥴🥴🥴

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
اره دیدم البته نزدیکان نیستن موقع استخدام شرکت آدم‌هایی با رشته های مختلف و تحصیلات بالا میبینم که ا ...

چرا بیکارن؟

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

چرا بیکارن؟

چون وقتی کسی قراره بره سرکار باید خودش برای خیلی چیزا آماده کنه افرادی که نمی‌تونن وارد بازار کار بشن یا باقی بمونن آماده پذیرش سختی های کار نیستن 

کار کردن حداقل ۵ سال اول زحمت‌های خیلی زیادی میطلبه که گاهی قدر آدم هم نمی‌دونن و حقوق هم کافی نیست ولی اگر کسی این دوره بگذرونه بعدش درست میشه