2777
2789
انتظار داشتن مثل اونا فکر کنم مثل اونا رفتار کنم دختری که شاد و اجتماعی باشه و بتونه حرف بزنه و از خ ...

متوجه شدم 

شما متاسفانه نمیتونید خانوادتونو تغییر بدین اما میتونی با رفتن به دانشگاه و رشته مدنظرتون کم کم شرایط تغییر در زندگیتونو فراهم کنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقاااا حتی بعضیا به شغلهای بد رو میارن قرار نیست پدر مادر حامیش باشه و اجازه بده.

حتی اگه بده پدر و مادر نباید مجبورش کنن چون فقط یه دروغگوی حرفه ای و دورو میشه پدر و مادر باید نظرشون رو بگن و اختیارو به خودش بدن . خدا هم بنده هاشو مجبور نکرده و حق انتخاب داده 

آره ولی اگر خوشحالیش به ضرر فرهنگ جامعه ست نه.

یه دزد هم ممکنه خیلی با کارش حال کنه و خوشحال باشه.

ولی اینکه بگم فرزندم صدرصد باید طبق برنامه‌ی من پیش بره وگرنه اسمشم نمیارم نه اینطور نیست.

هر کسی خودش باید مسیرش رو انتخاب کنه و پدر و مادر فقط وظیفه‌ی مشورت دادن و راهنمایی کردن دارن نه سرزنش نه محدودیت.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

خوب این شغلهایی ک گفتید مشکلی نداره جزو شغلهای غیرقانونی نیست !غیر از بازیگری ، شغل دوبلوری پلیس وکی ...

از نظر اونا مناسب یه دختر این شغلا نیست 

مگه بچه اومده ک دلخواه پدر و مادر باشخ یا ب ارزوی نرسیده اونا برسه تو هرچیزی ک خوشحال باشه میدونه موفقه باید بره

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
حتی اگه بده پدر و مادر نباید مجبورش کنن چون فقط یه دروغگوی حرفه ای و دورو میشه پدر و مادر باید نظرشو ...

پست بالاییتو خوندم بنظرم دیگه خانواده شما زیاده رویی میکنن... مشاغلی که خواستید اصلابد نیست... متاسفانه نمیتونید رفتار و اخلاقشون رو تغییر بدید مگر اینکه درس بخونی و دانشگاه بری. تا اینحد سختگیری خوب نیست. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
بالاخره پدر مادر که چیز بد واسه بچه شون نمیخوان ،یه ادم میتونه دزد و خلافکار و هرزه باشه ولی شاد با ...

اون شادی که از راه خلاف و هرزگی به دست بیاد واقعی نیست کاذبه و بیشتر از افسردگی نشات میگیره نه رضایت درونی 

منظور من مثلا یه وکیل موفقه یا یه پلیس موفق یا یه بازیگر مشهور که مفیدن و تو کارشون میدرخشن

خیلی سخته که بهش عمل کنم ولی الان که دخترم 12 سالشه و به خاطر باید نبایدها و کنترل های من افسردگی گر ...

این کارها رو شما میتونید با مهارت آموزی به دخترتون یاد بدید مثلاً بهتره پدر و مادر از سنین قبل از دبستان دوست یابی و توانایی نه گفتن و عدم وابستگی به دوستان را یاد فرزندش بده به جای اینکه بخواد تو سنین نوجوانی جلو ارتباط با دوستانشو بگیره و همین طور موارد دیگه

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
مثلا چیا نمیذاری انجام بده

متوجه نشدم منظورتون رو

من تا الان هم شغلی رو براش در تظر نداشتم، فقط میخواستم بیشتر درس بخونه و موقع رفتن به دانشگاه امکان انتخاب های بیشتری داشته باشه 

ولی با همین تذکرهای همیشگی و گاهی سرزنش های ناخواسته داشتم داغونش میکردم 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

بالاخره پدر مادر که چیز بد واسه بچه شون نمیخوان ،یه ادم میتونه دزد و خلافکار و هرزه باشه ولی شاد با ...

بعضی پدر و مادرا بچه هاشون رو وسیله ی براورده شدن آرزوهای خودشون میدونن و حتی حاضرن بچه شون بمیره ولی خلاف اونا فکر و عمل نکنه متاسفانه . کاری ندارن که چی برای بچه شون واقعا خوبه یا بده