2777
2789
عنوان

در رو روی هیچ کس باز نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1118 بازدید | 73 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میبینی

خواهر منم تو ی شاختمون کنار برادر شوهر مجردش زندگی میکرد ینی  دیگه داشت دیونه میشد  سه سال کارش این بود در دوستای اقا باز کنه  در دوست دخترا اقا باز کنه میگفت مشروب میخوردن تو راه پله ها  ولو میشدن اون بیچاره کلی میترسید استرس میکشید

کوه صبرم من ولی از غصه  میدانم  شبی بی گمان این غم مرا اخر ز دنیا میبرد

بجای جواب ندادن ، بدون رودربایستی بگو امتحان دارم و دارم میخونم ن میتونم مهمون بپذیرم ن مهمونی بیام‌

عزیزم بنظرت حالب شون میشه دیشب به پسرا میگم امتحان دارم شب برین خونه مامان بزرگ تون فردا بیاین نرفتن ک نرفتن تا نصف شب کشتی میگرفتن و تو سر هم میزدن من مثل درمونده ها نگاشون میکردم

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

خوب کاری کردی بعدا اگه گلایه کردن خیلی خونسرد بگو گوشی سایلنت بود ایفون هم خاموش بود چطور مگه؟چیزی ش ...

از قضا میخام اینو بگم ولی عذاب وجدان گرفتم تاحالا در رو کسی نشده باز نکنم اینا منو ذله کردن

بهترین کار رو می‌کنی چون خونت کنار مادربزرگ شوهره معنیش این نیست هی بلولین تو هم

دقیقا خاله شوهرم ک هر دفعه برام مهمون دعوت میکهن۷

آیفون تصویری بزار ، خودت رو راحت کن .وای یاد خواهرشوهر خودم افتادم که هر روز هفت صبح پا میشد میومد د ...

حیلی بده چجوری از سر خودت بازش کردی

وا چ چیزا اقوام دورن؟

نه دایی شوهرم و برادر شوهرم و بجه هاشون از اونا بدتر خاله شوهرم ک هنور اینجا زندگی میکنه و منو له له بچه های اقوامش میدونه 

خواهر منم تو ی شاختمون کنار برادر شوهر مجردش زندگی میکرد ینی دیگه داشت دیونه میشد سه سال کارش این ...

اوه واقعا بده هرچی به اقوام خودت و شوهرت نزدیک باشی فقط درد سره

نه دایی شوهرم و برادر شوهرم و بجه هاشون از اونا بدتر خاله شوهرم ک هنور اینجا زندگی میکنه و منو له له ...

یاقمر بنی هاشم چقدر رو مخن خدا صبرت بده..اعصابم بهم ریخت فک کن هرروز استرس داری الان زنگ درو میزنن یکیشون پشت دره