من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بعضیا رسمشونه ولی دیگه قدیمی شده حالا که چند بار مطرح کرده پس مهمه براش و مطمعن باش همیشه میخواد بحثشو بکنه پس تا الان وقتش هست گواهی بگیر که دهنشو ببندی هرچند خودمم کامل مخالفم ولی خب نمیشه عقاید اونارو تغییر بدی و میخواد با این مسأله اذیتت کنه بگیر و شرمنده ش کن ولی وقتی گواهی رو دادی حرفاتو بگو که بفهمه در شأن و شخصیت شما و ایشون نیست اینجور مساعل ولی حتما بگیر که بعدا قراره با این اذیتت کنه و پشیمون نشی از نکرفتنش
همیشه همه چی مشخصه ادم خودش چشماشو مینده حتی غذا خوردن ادما فرهنگشونو نشون میده
گلم با چند بار رفت و آمد کردن که مشخص نمیکنه خیلی از جزییات و افکار و عقاید طرف حتی با یکی دو سال اول زندگی هم مشخص نمیشه همه اول خودشونو خوب و بافرهنگ نشون میدم و با گذر زمان مشخص میشه که طرف چجوریه
من نمیدونستم این رسمشونه خیلی عاقل بنظر میرسیدن د نگو چند بار ب شوهرم گفته شوهرم گفته نمخواد ولش کن ...
اشکال ندارع گلم عصبی نشو با عقاید ور سوم نمیشه جنگید شاید. رسمه شونه که به بقیه ی خانومای فامیل نشون بده و میخواد حرف و حدیث نباشه بلخره این اختلاف فرهنگی و اجتماعی همیشه هست و باید به بهترین نحوه حلش کرد