نوه خالمه ی دختر ۸ساله بیجون انقدر ضعیف همه جا بردنش دکتر هرکسی ی چیزی میگفت اخرش بردن تهران گفتن سرش تومور داره دورش آب گرفته عملش کرده تو ای سیوعه توروخدا دعا کنید دعای نی نی سایتیا بگیره توهر زبونی ی دعاعه توروخدا دعا کنید
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
برای بچه گوسفند قربانی میکنن و پخش میکنن بین مردم خودشون نباید بخورند از گوشت.بزن نذر عقیقه چطوریه میگن.اگر قم هستی خیلی از مرکز معتبر برات اینکارو میکنن فقط باید بهشون پول گوسفند رو بدی
برای بچه گوسفند قربانی میکنن و پخش میکنن بین مردم خودشون نباید بخورند از گوشت.بزن نذر عقیقه چطوریه م ...
ماهم این نزرو میکنبم ولی با گوشت گوسفند عذا درست میکنیم یه ۲۰ یا سی نفر جمع میکنیم تا قران بخونن بعد بیمارمونم میاربم میشینه اون وسط تا مراسم قران خونی تموم شه