naziii_bano مدیر استارتر عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 570 عنوان کیا از موزر برای شیو موهای بدنشون استفاده میکنن 57 بازدید | 3 پست دیگ ن میخوام با نیغ بزنم ن برم لیزر ن موبر بزنم ن وکس بندازم همشون بدرد نخور اینموزرا چطورن کسی اینجوری شیو میکنه خوبع یا ن من موهای بدنمم زود ب زود در میاد میخوام با اون بزنم سری و جوشم نزنم 🍎 🎀 𝗜 𝗴𝗼𝘁 𝗲𝘃𝗲𝗿𝘆𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶 𝘄𝗮𝗻𝘁 🎀 🍎 دیروز | 15:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sommayyeh728 عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 670 چرا عزیزم لیزر فایده نداشت؟ موزر رو من استفاده کردم زود در میاد و رشد میکنه در حد دو سه روز خوبه ❲هَمهچیزرونَبایدفَهمید گاهینَدونِستنآرامشداره✨
naziii_bano مدیر استارتر عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 570 چرا عزیزم لیزر فایده نداشت؟ موزر رو من استفاده کردم زود در میاد و رشد میکنه در حد دو سه روز خوبه لبزر ۱۲ماهه میرم هیچی به هیچی فقط ماهبی ی تومن میدی این همه هزینه کردم موهام همونه فقط دیر ب دیر در میاپ 🍎 🎀 𝗜 𝗴𝗼𝘁 𝗲𝘃𝗲𝗿𝘆𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶 𝘄𝗮𝗻𝘁 🎀 🍎
sommayyeh728 عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 670 لبزر ۱۲ماهه میرم هیچی به هیچی فقط ماهبی ی تومن میدی این همه هزینه کردم موهام همونه فقط دیر ب دیر در ... ای کاش دستگاهت رو عوض میکردی شاید تاثیر داشته باشه من یادمه با الکس دایود میرفتم پولمو ریختم تو چاه قشنگ، دستگاه عوض کردم اوکی شدم ❲هَمهچیزرونَبایدفَهمید گاهینَدونِستنآرامشداره✨