2777
2789
عنوان

خانما شمام اگر ظهر بعد غذا بخوابید خوشگل تر میشید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 47 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واااا؟ من هرساعتی بخوابم و بیداربشم چشمام حسابی پف میکنه خخخخخ

منم شب تا صبح چشمام خیلی وف میکنه ولی خواب ظهر نه 

هر کجا هستم ، باشم ، آسمان مال من است . پنجره ، فکر ، هوا ، عشق ، زمين مال من است . چه اهميت دارد گاه اگر مي رويند قارچ هاي غربت ؟ من نمي دانم که چرا مي گويند : اسب حيوان نجيبي است ، کبوتر زيباست . و چرا در قفس هيچکسي کرکس نيست. گل شبدر چه کم از لاله ي قرمز دارد. چشم ها را بايد شست ، جور ديگر بايد ديد. واژه ها را بايد شست . واژه بايد خود باد ، واژه بايد خود باران باشد چترها را بايد بست ، زير باران بايد رفت .

یبار جاریم سر زده اومد ظهر منم خواب بودم

گفت چقدر سفید و خوشگل شدی

اونم جاااااریم که محال از کسی تعریف کنه😂

یعنی واقعا تاثیر داره؟🤔😂

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
منم همینطوری ام😂منم لبام قرمز قرمز میشه صورتمم خیلی صاف میشهکلا انگار آرایش کردم

اصلا خواب صبح و شب فرق نداره تو بخوابی بیداری شی پوف میکنی و منافظ باز صورتت بسته مبشه  و ب خاطر این فک میکنی خوشگل شدیم😂😂

کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم

خواب شب تاثیر داره رو پوست بله 

اما خواب عصر فکر نکنم 

من به عمرم تا حالا نخوابیدم عصر بعد ناهار 

اضافه وزن میاره

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

ن بره 😂😂😂

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
منم همینطوری ام😂منم لبام قرمز قرمز میشه صورتمم خیلی صاف میشهکلا انگار آرایش کردم

اصلا خواب صبح و شب فرق نداره تو بخوابی بیداری شی پوف میکنی و منافظ باز صورتت بسته مبشه  و ب خاطر این فک میکنی خوشگل شدیم😂😂

کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم
آیا شما زیبای خفته هستید ؟😁😁

نه واقعا اخه صبحا که بیدار میشم دقیقا برعکسم چشام ریزززز پلکام پر پف نمیدونم این خواب ظهر چه معجزه ای میکنه 

هر کجا هستم ، باشم ، آسمان مال من است . پنجره ، فکر ، هوا ، عشق ، زمين مال من است . چه اهميت دارد گاه اگر مي رويند قارچ هاي غربت ؟ من نمي دانم که چرا مي گويند : اسب حيوان نجيبي است ، کبوتر زيباست . و چرا در قفس هيچکسي کرکس نيست. گل شبدر چه کم از لاله ي قرمز دارد. چشم ها را بايد شست ، جور ديگر بايد ديد. واژه ها را بايد شست . واژه بايد خود باد ، واژه بايد خود باران باشد چترها را بايد بست ، زير باران بايد رفت .

خواب شب تاثیر داره رو پوست بله اما خواب عصر فکر نکنم من به عمرم تا حالا نخوابیدم عصر بعد ناهار اضافه ...

نه من صبحا پامیشم پوستم خوب نیست ولی ظهرا که میخوام خیلی صاف میشه لعنتی