2777
2789
عنوان

خانومه دعوام کرد که چرا براش کارت به کارت نکردم دم عابر

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 44 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میدونستم تصویر ثبت میشه ولی تالا ب این قضیه فکر نکرده بودم خیییلیی برام پیش اومده کار افراد مسن رو ا ...

منم انجام دادم ، واقعا یک فرد مسن درخواست کنه دلم نمیاد بگم نه.

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

پنجاه ساله که پیر و بیسواد نیست خودش باید بتونه انجام بده اگرم بلد نیست باید یاد بگیره

ولی اگرم خواستین برا کسی انجام بدین بگین خودش بایسته جلوی خودپرداز بعد شما فقط کمکش کنین که تصویر خودش توی دوزبین باشه

امیدوارم همیشه سلامت باشید و همیشه با خبرهای خوب سورپرایز بشید💚🤍
فکر نکنم جامعه در این حد باشه بعدشم کسی که دزده رمز کارت یارو را که نداره

قطعه‌ای روی کارتخوان ها نصب میشه بنام اسکیمر

که وقتی فرد ی چیزی میخره و کارت میکشه اطلاعات کارتو ثبت میکنه ، رمزشم که خودمون به طرف گفتیم

بعد اطلاعات رو به یه کارت خالی منتقل میکنن و با یه خودپرداز ب سادگی ازش برداشت میکنن

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

چرا خب سواد ندادن من براشون انجام میدم

ببین اکثرا مردم عادی ان. ولی یه مدت زیاد شده که افراد مسن به بهونه اینکه سواد ندارن و بلد نیستن شمارو میزارن جلو دوربین. بعد از حساب کارت به کارت میکنن یا برداشت پول انجام میدن و اون کارت دزدیه. یعنی در واقع کلاه بردار ها از افراد مسن برای اینکارو استفاده میکنن

طرف رو گروگان گرفته باشن چی ؟هزارتا خطر و احتمال است

شما به چه چیزایی فکر میکنین ۳۰ هزار تومنا ۵۰ هزار تومن دزدیه؟؟؟اگه به مثلا ۱۰ میلیون بزن به این حساب خب آره مشکوکه ولی ۳۰ هزار تومن برا کرایه تاکسی دزدی میخواد؟؟؟