2777
2789
اع وا سلام همشهری

سلام 😃😃😃😃♥️♥️♥️

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کردستان_سنندج

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
خیلی کم پیدایین چن روز پیش داشتم بهتون فکر میکردم😁 حالتون خوبه؟

سلام عزیزم ،لطف دارید ،ممنونم خوبم ،شما خوبید؟ 

راستش خدا رو شکر کمتر میام سایت فکر کنم بالاخره دارم از سایت خسته میشم

سلام عزیزم ،لطف دارید ،ممنونم خوبم ،شما خوبید؟ راستش خدا رو شکر کمتر میام سایت فکر کنم بالاخره دارم ...

مچکرم عزیزم خوبم به خوبی شما💚منم دارم سعی میکنم کمتر بیام ولی وقتی نیسم دلم برا اینجا تنگ میشه😂😑

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه...