2777
2789
هیکل و قیافه هیچ ربطی به سزارین و طبیعی بودن نداره

در کل عوارض داره دیگه بعد بخیه ها بالاخره شکم آدم یه تغییری میکنه اون امپولای بیهوشی پر ضررن من مامانم سه بار سز شده دارم میبینم دیگه 

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مجردم قبلا به سز فکر میکردم چون میترسیدم ولی وقتی فهمیدم طبیعی بدون عوارضه و هیکل و قیافم بهم نمیخور ...

چه ربطی به هیکل و قیافه داره نفهمیدم ؟ بعد از بارداری که کلا ترک پوستی و افتادگی شکم و سینه تو هردوتا زایمان میتونه باشه و تو طبیعی اون ناحیه ام ممکنه تغییر کنه

منم طبیعی دوس دارم

یکی از اطرافیان جثه ریزی داشت یعنی نگاه کنی مثل یک بچه ۱۱،۱۲ساله بود پیش ماما می‌رفت ورزشهای بارداری رو بهش داده بود بعد ماه آخر درد داشت وقتی رفت برای اینک۶بچه راحت بیاد اونجا ماما اومد کمکش نرمشهارو انجام میداد تا زایمان کرد.

اگه لگن بزرگی داری راحت تر زایمان میکنی ،من مجرد هم که بودم مامان میگفت تو لنگت بزرگ طبیعی میشه بچه ...

زایمان اول من شانزده ساعت طول کشید

زایمان دومم فقط چهار ساعت

من شنیدم طبیعی هرچی تعداد زایمان بره بالاتر، زایمانت آسان تر میشه

حدود چهار ماه هم ورزش کردم مخصوصا کیگل 

الان دیگه خیلی راحتم اصلا حس معذرت میخوام گشادی یا نگه نداشتن ادرار ندارم

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

بی شک سزارین..من بعد چند ساعت درد طبیعی کشیدن دیگه داشتم واقعاااااا میمردم گفتم سزم کردن یک پنجم درد طبیعی رو سر سز نکشیدم تر تمیز سز کردمو راحت ...دومیم سز شدم خیلی خوب و راحت

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍
در کل عوارض داره دیگه بعد بخیه ها بالاخره شکم آدم یه تغییری میکنه اون امپولای بیهوشی پر ضررن من ماما ...

جای بخیه هست درسته ولی تو طبیعی هم واژن ممکنه بخیه بخوره نخوره ام تغییر میکنه شکلش

مجردم قبلا به سز فکر میکردم چون میترسیدم ولی وقتی فهمیدم طبیعی بدون عوارضه و هیکل و قیافم بهم نمیخور ...

قیافه هیچ تغییری نمیکنه

فقط هیکل بهم میریزه ک یک ماه بعد از زایمان ک حسابی خوب شدی باید حدود چهار الی شش ماه حسابی ورزش کنی مخصوصا ورزش کیگل

بعدش میبینی بدنت با قبل از زایمانت هیچ فرقی نکرده

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
چه ربطی به هیکل و قیافه داره نفهمیدم ؟ بعد از بارداری که کلا ترک پوستی و افتادگی شکم و سینه تو هردوت ...

نه افتادگی شکم تو طبیعیه کمتره من مامان خودمو خبر دارم اونایی که طبیعی بودن هم گفتن 

جای بخیه هست درسته ولی تو طبیعی هم واژن ممکنه بخیه بخوره نخوره ام تغییر میکنه شکلش

خب برا من شکم و اینا مهمتره از واژنه 😁

من دوران بارداری اینقدر که بالا میاوروم گلای به روتون ،دیوارهای گلوم زخم شده بود کار اسید معده بود

اره منم معدم قبل بارداری داغون بود الان وضعم وخیم شده دبگ از خودم بدم میاد همش افتادم یه گوشه

اگه لگن بزرگی داری راحت تر زایمان میکنی ،من مجرد هم که بودم مامان میگفت تو لنگت بزرگ طبیعی میشه بچه ...

مال شما نی نی دختر بود یا پسر؟

من خودم همش حس می کنم دختره

ولی لگن و فعالیت اینا اوکیه

البته هنوز خیلی زوده برای تصمیم گیری 

تازه هفته ۸ هستم