2777
2789
پس من تنها نیستم. خیلی ناراحتم بابت اینکه اون قدر درد کشیدم

اشکال نداره گلم... گذشت ... 

من بخیه میزدن داشتم زجر می کشیدم به خیال خودم داشتم جیغ میزدم التماس میکردم عذابم ندن ولی تو ذهن خودم بود دروافع با بیهشونی دهنمو بسته بودن 😄 خاک برسرشون از قبلم گفتم بهشون بی حسی خوب بزنن ولی بازم ...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من برا سومی اصلا بیحس نبودم زجرکش شدم بخدا هیچکی هم گردن نگرفت نه دکترجراحم نه مسئول بیهوشی

آخ چقدر بد، خدا لعنتشون کنه 😐😕

من تو اتاق عمل اکسیژنکم آوردن، تو ریکاوری هم خیلی درد داشتم، حالا اینا به کنار سوندم مشکل داشت کلیه هام و مثانه ام میخواستن بترکن گفتم سوندم مشکل داره پرستار اومد دید بله مشکل داره بی وجدان به جای اینکه یکی دیگه بیاره بهم بذاره درش آورد و ۶ ساعت بعداز عمل گفت باید پاشی خودت بری دستشویی 

وقتی یادم میاد از زایمان دوباره بیزار میشم اینقدر پول خرج کردم بیمارستان خصوصی رفتم خیرسرم سزارین انتخابی هم شدم بعدشم اینقدر درد و زجر هم کشیدم پمپ درد هم بهم نذاشتن 😣🤧😥😰

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤

من دوبار زایمان طبیعی انجام دادم اولی رابیمارستان خصوصی از ساعت۱۰صبح تاساعت۹شب دردکشیدم به خدا هرچی صداشون میزدم نمی اومدن میگفتن هنوز وقت داری دیگه ساعت ۱۰دیدن رحمم هنوز۸سانته بردنم اتاق عمل ولی چون بچه تورحمم بود اوردنم توبخش دیگه ازبس ماما ودکتر شکمما فشار دادن بچه دنیا امدوتا ده روز نمی تونستم بشینم ولی برای باردوم رفتم بیمارستان دولتی نیم ساعته زایمان کردم اصلا بخیه هم نخوردم هم اون روز خودم کارهاما انجام میدادم

منم خیلی عذاب کشیدم و ناراحتم از اینکه چرا پمپ درد خواستم و گفتن نداریم ، حداقل میگفتن خودمون بخریم

آره دقیقا 

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤
آخی الهی 🥺 ان شاء الله جامون بهشته 😅🤣

بی برو برگرد 😅🤣🤦🏻‍♀️

من مسکن بهم میدادن فایده نداش ، اما برا بچه دوم شنیده بودم پمپ درد هم هست ،خواستم تو بیمارستان گفتن ...

با دکترت حتما هماهنگ کن 

باید آزاد بخری هزینش حدودن سه تومن ایناس 

بخر با خودت ببر تو اتاق عمل بگو برات وصل کنن 

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

من دوبار بار اول بیحسی اورژانسی بچه مدفوع کرده بود تو شکمم ۳۳هفته بودم آمادگی نداشتم خیلی درد کشیدم ...

برا منم اورژانسی بچم عرضی

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من چهاربارطبیعی زایمان کردم و واقعامیگم باراخرمردم حتی همین امروزصبح بایاداوری درداش کلی گریه کردم د ...

منم مجبورم اورژانسی برام😢

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40