2777
2789
عنوان

داداشمو میبینم از زندگی سیر میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 43 پست
معلمشم ازش راصی نیس میگه تا سرمو بر می‌گردونم با بغل دستیش حرف میزنه درساش اصن پیشرفت نمیکنخ

به نظر من این بچه از بس بهش ایراد گرفتین دیگه تلاشی نمی کنه که خوب باشه چون فکر می کنه همه اونو یه پسر بد می شناسن

البته بهتون حق میدم چون من خودمم حوصله بچه شلوغ رو ندارم قبلا خیلی حوصله داشتم الان فقط کم محلی می کنم به بچه به درد نخور

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

مشکل از رفتار نادرست مادر هست.اصل رفتار مادرته هر چقدر که تو باهاش خوب رفتار کنی. تحقیر و توهین بدترین رفتار ممکن با ی بچه است. مادرت رو ببرین مشاوره اون بیستر نیاز داره.

همه ی بچه ها شلوغن. اما اینکه چجوری باهاشون رفتار کنی مهمه.

پیش فعال هم نیست.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همون چنتا رفتار مامانتو که گفتی به بچه حق دادم که اینجوری بار بیاد

با کتک و تحقیر و فحش انتظار دارین بچه چجور بشه

الانم ببرید روانشناس هم مادر هم داداشتونو بلکه ۵۰ درصد بشه حالشو خوب کرد

چون رفتارهایی که در کودکی با بچه میشه هیچوقت بطور کامل اثرش نخواهد رفت

رویایی دارم...که غیرممکن نیست...
همون چنتا رفتار مامانتو که گفتی به بچه حق دادم که اینجوری بار بیادبا کتک و تحقیر و فحش انتظار دارین ...

اخه فقط اینا نیس 

تو هرررچیزی کنجکاوی میکنه 

اصن نیمتو نه آروم بگیره 

میگه معلمم هرچی میگه نمی‌فهمم 

تو املاش کلییییییی غلط ریز داره 

شما اصن میدونی من چی دارم میکشمممممم که اینطوری قصاوت میکنی امیدوارم به زودی جای من قرار بگیری

من 8 ساله دارم همینو میکشم چون بیشتر وقتا هم خودم بزرگش کردم، هر روز هم بساط دارم سر رفتارش خوردنش، خوابیدنش، بازی کردنش، مشقم که بدون تهدید نمینویسه پس میفهمم

ولی با قرص نمیشه که این چه راه حلیه، اگه بتونی ببری مشاوره کار خوبی میکنی اینجوری هم راه حل میده بهت که چجوری باهاش رفتار کنی که دوست شی باهاش و شدتش کم شه هم خودش شاید آروم تر شه بچه 

ولی اینکه بگی قرص بدم بشینه یه گوشه دلت میاد خدایی؟ مشکل از جو خونه و رفتاری یه که باهاش هست بچه تقصیری نداره که

https://daigo.ir/secret/4475326302
اخه فقط اینا نیس تو هرررچیزی کنجکاوی میکنه اصن نیمتو نه آروم بگیره میگه معلمم هرچی میگه نمی‌فهمم تو ...

ممکنه بیش فعال هم باشه که البته قابل درمانه تا حد زیادی ولی نوع رفتاری که باهاش شده هم بدترش کرده

رویایی دارم...که غیرممکن نیست...
مرسی عزیزم صبرشو دارم فقط دوس دارم شر و زبون دراز باشه مثل باباش 😁

حتما مادر اسی هم تفکر شما  را داشته 

ولی یادت باشه بقیه نباید  بچه ی یکی دیگه را جمع کنند

الآن گناه اسی چیه؟؟؟

مگه از خدا پسر شیطووون خواسته بوده؟؟؟

مادرش هوس  کرده  جورش را داره این طفلی می کشه