2777
2789
عنوان

پسره خیلی خوشگله ولی هربار میرم مغازه اش یه جمله میگه اشکم در میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1953 بازدید | 95 پست
آخه عزیزم ۵۰۰ تومن چیه که ایجور گفتی اخه با ۵۰۰ آدامس هم بهت نمیدن

عزیزم ۵۰۰ تومن  چیزی نیست من تو اسنپ ۳ ۴ تومن هم نمیگیرم وقتی طرف نداره بده

ولی وقتی همش میرم خرید ۵۰۰ تومن هم ۵۰۰ تومنه وضمنن چرا باید‌ خودمو‌سرزنش کنم ؟ ۵۰۰ تومن کمه‌ولب حقمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم والا ببخشیدا ولی بنظر من مشکل داری که بخاطر پونصد تومن آخه پنوصد یک تومنی چی میشه خرید

مشکل شما دارندکه مسخره شدن مشکل ندیدید اینکه من ۵۰۰ تومن خواستم مشکل بود از نظرتون

عزیزم ۵۰۰ تومن چیزی نیست من تو اسنپ ۳ ۴ تومن هم نمیگیرم وقتی طرف نداره بدهولی وقتی همش میرم خرید ۵۰ ...

حالا بیخیال 500 تک تومن بشو تا دیگه مسخره ات نکنن ناراحت شی

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

مشکل شما دارندکه مسخره شدن مشکل ندیدید اینکه من ۵۰۰ تومن خواستم مشکل بود از نظرتون

آقا باشه برو دفعه بعد اصلا دویستا یک تومنی هم بگیر موفق باشی نوش جونت حقته دلاور 

😂آره ۵۰۰ تومن‌۵۰۰ تومن‌ملت میخورن که یاد گرفتن‌کلاه بزارن مث وقتی ک میگن تخم‌مرغ دزد شتر دزد میشخ

برو ادامه بده به کارت ولی دیگه تاپیک نزن که بهم میخندن

😂آره ۵۰۰ تومن‌۵۰۰ تومن‌ملت میخورن که یاد گرفتن‌کلاه بزارن مث وقتی ک میگن تخم‌مرغ دزد شتر دزد میشخ

مگه با کارت خرید نمیکنی؟ آخه اصلا 500 تومنی وجود نداره بهت بده حتی من خیلی وقته هزاری هم ندیدم