میگ اگ خوب بودن میرفتی بهشون باز من از همشون بهتر بودم مخصوصن اگ ی نفر ازش جلو من و خودش تعریف کنه بدتر ب خودش مغرور میشه..ولی اگ ی نفر از من تعریف کنه اصن ب خودش نمیگیره خودشو میزنه ب اون راه کلن
وقتی اینقد خودشو بالا میگیره من واقعا اعتماد ب نفسم میاد پایین حس میکنم ازش کمترم چ لحاظ اجتماعی چ ظاهری...درحالی ک ظاهر شوهرم خیلییی معمولیه
باید چیکار کنم ضعف درونش از بین بره؟یا چیکار کنم ک بفهمه ک قرار نیست ثابت کنیم کی بهترع ما داریم زند ...
ضعف درونیش که فکر نمیکنم کامل از بین بره ولی قدم اول باید خودش بپذیره که این راهش نیست
شما فقد باهاش رقابت نکن تویه هیچی یمدت بگذره به قول دوستمون با تشویق کردن و تحسین کردنش میتونی کمک کنی و فقد و فقد تو باهاش رقابت نکن و خودتو بکش کنار بهش ثابت کن با حرف زدن یا هرچی که شما قرار نیست رقابت کنین که کی از کی بهتره شما ینفرین تو یه خونه زندگی میکنین اگه گفت قبل از من خواستگارات بدرد نخور بودن بهش بگو اره واقعا بودن و من درون تو چیزیو دیدم که تو هیچکس نبود اون ویژگی و من بخاطر خودت دوستت دارم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره