2777
2789
عنوان

شوهرم میگ خواستگارای تو قبل من همشون ب درد نخور بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 20 پست
باید چیکار کنم ضعف درونش از بین بره؟یا چیکار کنم ک بفهمه ک قرار نیست ثابت کنیم کی بهترع ما داریم زند ...

ضعف درونیش که فکر نمیکنم کامل از بین بره ولی قدم اول باید خودش بپذیره که این راهش نیست

شما فقد باهاش رقابت نکن تویه هیچی یمدت بگذره به قول دوستمون با تشویق کردن و تحسین کردنش میتونی کمک کنی و فقد و فقد تو باهاش رقابت نکن و خودتو بکش کنار بهش ثابت کن با حرف زدن یا هرچی که شما قرار نیست رقابت کنین که کی از کی بهتره شما ینفرین تو یه خونه زندگی میکنین اگه گفت قبل از من خواستگارات بدرد نخور بودن بهش بگو اره واقعا بودن و من درون تو چیزیو دیدم که تو هیچکس نبود اون ویژگی و من بخاطر خودت دوستت دارم

کاربری دست دونفره دوستان😊🙏🏻

تا حالا ازش تعریف کردی؟ مثلا بگی خداروشکر که همسرمییا چه همسر خوبی دارم ، خدا خیلی منو دوست داشته که ...

نه هیچکدومو نگفتم😢

میدونی شوهرمم خودش محبت کلامی نداره منم هروقت محبت کلامی میکنم حرفای منو تکرار میکنه ب خودم میگه

منم دیگ کلن قید محبت کلامی رو زدم 

ولی خب بازم امتحان میکنم اینی ک شما گفتی رو میگم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ضعف درونیش که فکر نمیکنم کامل از بین بره ولی قدم اول باید خودش بپذیره که این راهش نیستشما فقد باهاش ...

من هروقت اینو میگم میگه چیو دیدی درون من؟بعد من میمونم چی بگم؟؟😂😂

ازدواج منو شوهرم یجوری شد ک من تا یسال باور نمیکردم ازدواج کردم چون اصلا قصد ازدواج نداشتم انگار دهنمو بستن و من ازدواج کردم

حالا بازم این روش هایی رو ک شما میگید امتحان میکنم 

نه هیچکدومو نگفتم😢میدونی شوهرمم خودش محبت کلامی نداره منم هروقت محبت کلامی میکنم حرفای منو تکرار می ...

عزیزم مردا بلد نیستن اینارو 

شما بگو تا یاد بگیره تازه دیدی خودش هم مشتاقه که حرف های شمارا میگه 

عزیزم حتما حتما از همسرت تعریف کن 

خیلی خیلی مهمه این قضیه 

از ظاهرش ، اینکه براتون زحمت می‌کشه، هرچیزی مسخره و...