2777
2789
عنوان

نمیدونم چکار کنم بچه هام ول کنم برم یا بمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 41 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما باهم مشکل نداریم ولی مامانش نمیزاره زندگی کنیم اونم همش پشت مامانش میگیره

دیگ کسی ک سه تا بچه داره باید بتونه مدیریت کنه این چیزا رو 

اهمیت نده در موردشم بحث نکن باهاش 

وقتی درست نمیشه فقط آرامش زندگیتو بهم میزنی 

اصلا مهم نباشه رفتار مادرش

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
اخه مگه میشه سه تا بچه رو ول کنم اونم بچه های کوجیک که مریض شدن انفلانزا گرفتن ولی میگه برو تا تکلیف ...

غلط کرذ مگه بی صاحابی که بری نریا بشین تو خونت جم نخور خودش بیاد تکلیف خودشو معلوم کنه.. اصلا اهمیت نده برو بگیر بخواب ببین نری بیرونا عزیزم دو سه روز هیچی به هم دیگه نگین درست میشه دعوا نکنین تو آرامش یه وقت خوب که دعوا نیست حرف بزنید گوش بده به حرفم عزیزم زندگیای الان هیچی و هیچی تموم شده ها لج نکنین با زندگیتون

غلط کرذ مگه بی صاحابی که بری نریا بشین تو خونت جم نخور خودش بیاد تکلیف خودشو معلوم کنه.. اصلا اهمیت ...

انقد رو هامون به هم باز شده دیگه همه چیز خراب شده چه خانواده ها چه ما دوتا چیزی نمونده به هم نگین بیشتر هم خانواده ها

ما باهم مشکل نداریم ولی مامانش نمیزاره زندگی کنیم اونم همش پشت مامانش میگیره

زیاد پاپی نشو 

سر همون قضیه ک گفتی اعصاب همه تون خورده 

کمی صبور باش تا قائله ختم بخیر شه انشالله 

زندگیته براش زحمت کشیدی 

صبور باش همه چی درست میشه 

زیاد کل کل نکن 

ما کلاخانوادگی رسم دختر ب دختر نداریم چون تهش این داستانا میشه 

بعدم طلیعیه این قضیه 

تو فامیلای زنداداشمم بود این داستان ک چن سالی درگیرشدن اطرافیان ک بالاخره طلاق گرفتن و یکیشون ازدواج کرد و دو خانواده تا قیامت باهم قهر کردن و دوبرادر دیگه هیچوقت ب خونه ی هم رفت و آمد ندارن 

زیاد پاپی نشو سر همون قضیه ک گفتی اعصاب همه تون خورده کمی صبور باش تا قائله ختم بخیر شه انشالله زندگ ...

عزیزم خیلی ممنون انقد وقت گذاشتی جوابم دادی چشم عزیزم

دعا کن زندگیم رنگ آرامش بگیره خیلی روزام سخت میگذره

عزیزم خیلی ممنون انقد وقت گذاشتی جوابم دادی چشم عزیزمدعا کن زندگیم رنگ آرامش بگیره خیلی روزام سخت می ...

خواهش میکنم عزیزم 

امیدت ب خدا باشه 

خیلی سخته شرایطت ولی باید صبور باشی با سیاست باشی  تا زندگیتو از دست ندی

محکم و قوی باش 

خیلی جاها خودتو ب نشنیدن بزن