2777
2789
عنوان

راسته میگن شوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 57 پست
میتونین خیلی شفاف واسه ایشون توضیح بدینشما توی یه تیم هستین یا باهم برنده میشین و پیشرفت میکنین یا ب ...

اخه بدیش اینجاس ک‌اونموقع ک‌من رفتم دانشگاه این داشت کارگری میکردالان ک من اومدم یادش افتاده...بعدهمیشه اینجوره ک میگه من کارکنم براجفتمون نمیزاره من برم سرکارچون بددله یابرم دانشگاه ک بتونم دفترمشاوره بزنم 

اخه بدیش اینجاس ک‌اونموقع ک‌من رفتم دانشگاه این داشت کارگری میکردالان ک من اومدم یادش افتاده...بعدهم ...

بد دل نیست اینا همه اداست

عزیزم ببخشید یه چیزی رو صادقانه بگم 

همسرتون دقیقا از همون مردایی هست که به جایی برسن بهتون خیانت میکنن

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب خوبع اینجوربحثم اینه مثلاپیشرفت کنه حقوقش زیادبشه اونوقت پولاروبایدازش بگیرم اینم درسته ک بعدپیشر ...

کمتر مردی هست که دلیل  اصلی پیشرفتش رو همسرش بدونه..معتقدن ۹۰ درصد خودشون تلاش کردن وبیخوابی کشیدن وتوسرما وگرما کارکردن تا با پیشرفت رسیدن.ودرکنارش زنشون هم قناعت کرد.وخرج زیادی نتراشید...خیلی از این خونه وماشین به اسم زن زدنها از روی عشق وبه پاس قدردانی از زن نیست..برای قطع نشدن یارانه وبحثای اقتصادیه

پارسا پسرمامان😍
کمتر مردی هست که دلیل اصلی پیشرفتش رو همسرش بدونه..معتقدن ۹۰ درصد خودشون تلاش کردن وبیخوابی کشیدن و ...

اره هرچی بگی صدقه سرمن پیشرفت کردی میگه نه...خصوصاالان مث قبل نیس ک خونواده ش بگن نگازنش اونوبه اینجارسوندمیگن خودش بوداگه زنع ولخرج وایناباشه فقط میگن هرچی کارمیکنه زنش بالامیکشش

با هم برین مشاوره راضیش کنه با هم رشد کنین

اون کارخودشوداره عزیزم بیشتروقتوسرکاره وخونخ نیست هنوزسرزندگی نرفتیم اماچن ماه پیشش بودم من صب تاشب بابدته خونه میموندم تااون بیاد...حتی نمیزاره سرکوچم برم برامن فقط همه چی محدوده برااون نه...میگه من میتونم دربرابرزن خراب ایناارخودم محافظت کنم مردم اماتوزنی

بستگی داره تازه ب دوران رسیده و بی جنبه و نمک نشناس باشه یا نه

والامیگ توباپای پیاده توسرماوگرماپابه پام اومدی هیج جانداشتم ببرمت پولشونداشتم باهاج توپارک نشستی ازم توقع کادواینانداشتی انقدکنارم موندی بانداریم من نمک نشناس نیستم ک کاراتویادم بره 

اون کارخودشوداره عزیزم بیشتروقتوسرکاره وخونخ نیست هنوزسرزندگی نرفتیم اماچن ماه پیشش بودم من صب تاشب ...

اگه عقدین به جدایی فکر کنین

این آدم خودش یه پسر بی پول و اتفاقا خائن هست

صحبتاش قشنگ بوی مرد بی اخلاق خائن رو میده!

شما یه دختر نجیب، با وضع مالی مناسب ، تحصیل کرده و ... هستین 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
اره هرچی بگی صدقه سرمن پیشرفت کردی میگه نه...خصوصاالان مث قبل نیس ک خونواده ش بگن نگازنش اونوبه اینج ...

عزیزم چقدر دلهره خیانت داری اینجوری زندگی رو شروع کنی اذیت میشی ببین اگه مرد یا زن منحرف باشن نه به ثروته نه به شهرت بوده مردانی که زن زیبا داشتن همه چی تموم وخیانت کردن