میتونین خیلی شفاف واسه ایشون توضیح بدینشما توی یه تیم هستین یا باهم برنده میشین و پیشرفت میکنین یا ب ...
اخه بدیش اینجاس کاونموقع کمن رفتم دانشگاه این داشت کارگری میکردالان ک من اومدم یادش افتاده...بعدهمیشه اینجوره ک میگه من کارکنم براجفتمون نمیزاره من برم سرکارچون بددله یابرم دانشگاه ک بتونم دفترمشاوره بزنم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
کمتر مردی هست که دلیل اصلی پیشرفتش رو همسرش بدونه..معتقدن ۹۰ درصد خودشون تلاش کردن وبیخوابی کشیدن وتوسرما وگرما کارکردن تا با پیشرفت رسیدن.ودرکنارش زنشون هم قناعت کرد.وخرج زیادی نتراشید...خیلی از این خونه وماشین به اسم زن زدنها از روی عشق وبه پاس قدردانی از زن نیست..برای قطع نشدن یارانه وبحثای اقتصادیه
عزیزم چقدر دلهره خیانت داری اینجوری زندگی رو شروع کنی اذیت میشی ببین اگه مرد یا زن منحرف باشن نه به ثروته نه به شهرت بوده مردانی که زن زیبا داشتن همه چی تموم وخیانت کردن