2777
2789
عنوان

پسره تهدیدم کرده میاد در خونه ابرومو میبره😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1462 بازدید | 80 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین یک زمانی منم تهدید میشدم

و باج میدادم

یکی گفت کسی بخواد بره دزدی قبلش میگه؟ گفتم نه

گفت پس گه میخوره

باج ندادم و هیچ گهی نخورد

نترس هیچ غلطی نمیکنه

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...
تو اینستا بم گفته

شمارش نداری؟

تو اینستا گفته باشه بلاخره از طریق ایدی پیدا کردن شمارش و اینا کاری نداره برای فتا

عزیزم کاربری دست دو نفر هست..✌️..درواقع میشه گفت چند نفر😂 😑اخه به هرکس گفتم همچین سایتی هس میشه از بقیه کمک گرفت اوناهم اینجا با کاربری من سوالات ومشکلاتشون بیان کردن🫠🙂ناگفته نماند چندین بار هم تعلیق شده😶🫣

جدی نگیر یه بلفی زده

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

بگو بیا اونوقت منم شکایت میکنم اعاده حیثیت میکنم بگو دیگه ابرومم بردی تا تهش میرم چیزی برا از دست دادن ندارم

با داد و بیداد بگو 

پسر قشنگم روی بالهای فرشتگان زیر چتر خداوند آرام باش چه بسا که آنجا گرم تر از آغوش مادرت باشد       به امید دیدار....|||||||
تو اینستا بم گفته نمیدونم اسکرین شات بگیرم بدرد میخوره یا ن

چقدر ساده ای 

معلومه که به درد میخوره 

هزاران هزار دختر هر روز مثل تو گول مجازی و چرندیاتشو میخورن و گند میزنن به زندگیشون تو از اونا نباش نزار بترسونتت

کاربری دست دو نفره

یه بارم یه دوست پسر دوستم ، دوستم رورو تهدید کرده بود که میرم به بابات  و داداشت میگم با من دوست بودی و عکسا و پیامات رو نشونشون میدم و...

به دوستم گفتم مطمئن باش همچین کاری نمیکنه چون میدونه بابات و داداشت غیرتی میشن یه بلایی اول سر خود پسره میارن(اینو پسرا خوب میدونن واکنش مردا در برابر مسائل ناموسی چیه)

دوستمم اصلا بهش محل نذاشت اونم هیچ غلطی نکرد