2777
2789
عنوان

شوهر چینی من

| مشاهده متن کامل بحث + 4200 بازدید | 189 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

غذاهایی که میگین وجود دارن ولی نه همه جا و همه کس نمیخورن هرکس دوست داشته باشه میخره!کلا کشی کشی رو ...

نه بابا خیالت راحت باشه من فقط از چین نمی‌بینم این  غذاها روبلکه از تمام این چشم باریکا میبینم 

غذای همشون خیلی بده 

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

😂😂😂😂😂الان میگه کاربری دست ۸۱۹۲۰۳ نفره

اره بعد ب مام میگه حسودای پلاستیکی🤣🤣🤣

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

تو فیلم های مستند دیدم و هم یکی از اقوام نزدیک چین بوده مامولک درشت و ریز موش قورباقه هر چه که ...

آره 

یکی از دوست های همسرم هم اونجا بود یه مدت 

جنین انسان میخورن 

مغز سر میمون زنده رو میخورن 

چیزای وحشتناکی گفته بود 🤢

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

چینی ها که آشپزی نمیکننهرچی دم دستشون بیاد رو خام میخورن🤭

نمیدونم حقیقته یا ب قول اسی فیلمه ولی توی رستورانها رسما زنده زنده قورباغه میگو ماهی... میپزن و میخورن این بده.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
شما تا آخر عمرتون مجرد میمونید؟

خب تو یکی دیگ از پستاتم گفتی ی دوست چینی داری..

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

نمیدونم حقیقته یا ب قول اسی فیلمه ولی توی رستورانها رسما زنده زنده قورباغه میگو ماهی... میپزن و میخو ...

میپزن؟ زنده میخورن گلی 

یک غذا لوکس دارن ، ازین هشت پا های کوچولو رو توی آب میارن سر میزشون و همونجا میکشن میخورنش

جماعت عجیبی هستن ، هرچی راجع به غذاهاشون می‌شنوی واقعیته

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

انگار سایت پاک کرد وقتی گذاشتم و تاپیکم با مشکل موجه شد

ب هرحال هرچی هست خوشبخت و موفق باشی