2777
2789
عنوان

دوستم منو مراسم عقدش دعوت نکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 35 پست
دلم میخواد اصلا نگاش نکنم یا مثلا بگم فقط من اضافه بودم؟ولی خب کار درست همینه ک به قول تو فقط تبریک ...

اصلا واکنشی نشون نده ک فکر کنع برات خیلی این موضوع اهمیت داره عادی رفتار کن توهم ب موقعش دعوتش نکن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کار درست اینه اصلا اهمیت ندی فقط تبریک کوتاه بگی هر وقت دیدیشولی من ممکنه نتونم صبر کنم بگم چرا دعوت ...

اره نمیخوام دروغ بشنوم. نمیخوام ازش بپرسم

فقط خیلی ناراحتم و احساس تنهایی میکنم

فکر میکردم جمع و جور گرفتن مراسمو. ولی گویا فقط من نبودم

دانشجوی پزشکی. به سوالات پزشکی که در حوزه اطلاعتم باشه پاسخ میدم. طبابت نیاز به دانش، مهارت و تجربه داره. همونطور که علوم سیاسی، اقتصادی، مهندسی، نجوم و... صرفا تجربی نیستند، طبابت هم تجربی نیست. تجربیات شخصی خودمون رو برای کسی نسخه نکنیم🤝💚    لطفاً اصل مشکلتون، زمان شروع شدنش، سن بیمار، علائم همراه مرتبط، سابقه قبلی بیماری و آزمایشات و عکس هارو همزمان بذارید و سوالات ناقص نپرسید.
شما هم ایشالا واسه عقدت دعوتش نکن. یه عده در ظاهر دوستن.

چیزی از درسم نمونده

تا من بخوام عقد کنم درسمون تموم شده هرکی رفته یه شهری

حتی در مرحله ی اشناییم نیستم

دانشجوی پزشکی. به سوالات پزشکی که در حوزه اطلاعتم باشه پاسخ میدم. طبابت نیاز به دانش، مهارت و تجربه داره. همونطور که علوم سیاسی، اقتصادی، مهندسی، نجوم و... صرفا تجربی نیستند، طبابت هم تجربی نیست. تجربیات شخصی خودمون رو برای کسی نسخه نکنیم🤝💚    لطفاً اصل مشکلتون، زمان شروع شدنش، سن بیمار، علائم همراه مرتبط، سابقه قبلی بیماری و آزمایشات و عکس هارو همزمان بذارید و سوالات ناقص نپرسید.
تو هم مراسمت دعوتشون نکن اگه هم حرفش پیش اومد بهش بگو ولی خودت رو برای این موضوع اصلا ناراحت نکن ارز ...

اونا ارزششو ندارن ولی من احساس ترد شدگی و تنهایی میکنم

اره نمیخوام دروغ بشنوم. نمیخوام ازش بپرسمفقط خیلی ناراحتم و احساس تنهایی میکنمفکر میکردم جمع و جور گ ...

خیلی ناراحت کنندس

ولی بتونی نپرسی خیلی خوب میشه

بذار همیشه گوشه ذهنش سوال باشه که چرا ازم نپرسید چرا دعوتش نکردم

خیلی این رفتارها رو اعصاب ... منم یکی از دوستام ی ماهه جوابم رو نمی‌ده از اینستا هم ریموو کرده کاش م ...

میفهممت

دیگه بهش کاری نداشته باش. اگه به این وضعیت راضی نبود از اول اینکارو نمی‌کرد 

هیچ کاری نکن تبریک هم نگوفک کن این آدم وجود نداره اگه ی زمان بهت پیام داد براش بنویس شما؟جایی هم دید ...

:(((((((

اوهوم. حق با توعه. هیچی نمیگم بهش

:(

برعکس خیلی از دوستان نظر من اینه که گفتگو کردن و طرح دلخوری بهتره.اگر واقعا ایشون کوتاهی کرده باید متوجه ناراختی شما بشه و بدونه که انتظار ارتباط قبل رو نباید داشته باشه اگرم معذوریتی داشته برای شما رفع سو تفاهم میشه.گاهی حرف نزدن موجب کینه و فاصله میشه

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
حالا دعوت نکردن ی چیز دعوت پس گرفتن خیلی عجیبه. حق داری ناراحت بشی

اره اگه من از دعوت نشدن ناراحت نمیشم،دوست نداشته دعوت نکرده،اما اینجور بد بود همسرم میگه بروشون نیار عروسی دعوت شدیم

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎