2777
2789
عنوان

شما وقتی یکی عزادار میشه چی میبرید براش برای احترام

| مشاهده متن کامل بحث + 1242 بازدید | 93 پست
واقعا مکروه کرده؟ چرا؟ پس چجوری طرف خیراتشو پخش کنه

مکروه هست،حرام نیست که.

بالاخره باید حداقل یه خرما برداری و یه فاتحه بدی 

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
تو رو خدا این چیزای مسخره رو باب نکنید اون خودش احتمالا خیلی عزادار نیست که فکر مانتو کتی و ...ادم چ ...

آها گلم 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مکروه هست،حرام نیست که.بالاخره باید حداقل یه خرما برداری و یه فاتحه بدی

آفرین دقیقا 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

چرا سیاه خریدن باید رنگی بخرن 

طفلک میخاد از سیاه در بیاد .. بعد رفتن سیاه خریدن 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

پارچه ببر به سلیقه خودش بدوزه البته ما رنگی می‌بریم که از عزا در بیاد

براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه و با خوبی ها و بدی های زندگی بسازن و شوهرش رضایت بده به بچه دار شدن خواهرم و خداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده.. و اون زن که دشمن خواهر و شوهرشه دست از دعا و طلسم گرفتن براشون  برداره و  پدر شوهرش و اطرافیانش دست از کارهاشون که بهش ضرر میزنن بردارن ..خدایا به به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده ...صلوات

والا مارسم داریم بعد۴۰سیاه رو ازتن صاحب عزا دربیاریم رسم نداریم سیاه تنش کنیم عجیبه

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
مکروه هست،حرام نیست که.بالاخره باید حداقل یه خرما برداری و یه فاتحه بدی

نه کلا مکروه بودنشم برام عجیب. چون وقتی مکروه یعنی اینکه اگه ضرورت نداره و تو شرایط مناسب هستیم استفاده نکنیم. بعد فکر کن طرف یه ظرف خرما بیاره همه بخاطر مکروه بودن نخورن. حس میکنم یه چی درست نیست این وسط

یعنی منم نبرم

از من میشنوی نه نبر به قول اونددوستموندبعد چهل یه لباس یا روسری رنگی براش ببر

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
واقعا مکروه کرده؟ چرا؟ پس چجوری طرف خیراتشو پخش کنه

فکر کنم اینطور توصیه شده که اتفاقا بهتره تا چند روز برای افراد عزادار غذا ببریم تا اون افراد که خودشون عزادار هستن ، درگیر نشن و به زحمت نیفتن.

برای همین موضوع اینطوری گفته شده.