2777
2789
عنوان

شما وقتی یکی عزادار میشه چی میبرید براش برای احترام

| مشاهده متن کامل بحث + 1262 بازدید | 93 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما هم هیچی نمی بریم حتی تاج گل رسم نداریم اما کمک مالی میکنیم حتی اگه وضع شون خوب باشه

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

ما کسی فوت کنه چیزی نمیبریم

مگه اینکه طیِ مراسما تا چهلم کسی گل نرگس یا حلوا خونگی میبره

برای بعد از چهلم هم اقوام نزدیک میرن با لباس‌های رنگ روشن که بهشون هدیه میدن از عزا درشون میارن و آقایون عزادار رو میبرن برای اصلاح سر و صورت 

تو رو خدا این چیزای مسخره رو باب نکنید اون خودش احتمالا خیلی عزادار نیست که فکر مانتو کتی و ...ادم چیزای عجیبی میشنوه ما نه تنها چیزی نمیبریم بلکه چیزی هم نمیخوریم از اونجا چون پیامبر مکروه کردن از خیرات مرده بخوریم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇