2777
2789
عنوان

‌خانومای بدجنسس بیان😈

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 47 پست
اخه سن خودم برا ازدواج کمه۲۰ سالمهو میترسم بگم و واقعا بیاد جلوتازه میگفت توی رابطه دوست دارم خانواد ...

عزیزم با خواهری مادری مشورت کن، سنت کم نیست برای ازدواج، ازدواج هم همین فردا نیست، زمان میبره از آشنایی تا عقد و عروسی، الان زندگیا سخت شده، همه دنبال رفاه هستن، اینم در نظر بگیر.   وارد رابطه هم نشو که وابسته بشی و سختت بشه، به این آقا بگو مشغله ذهنی دارم نمیخوام شمارم اذیت کنم، تا عید مثلا...   به یه آدم مورد اعتماد بگو بره تحقیق کنه، این مدت هم با دلت کنار بیا، خواهرانه بت میگم زندگی خیلی پستی بلندی داره همراه خوب خیلی مهمه، عشق و عاشقی دوران دانشگاه خوبه شیرینه اما زودگذره، یهو چشم وا میکنی میبینی یکی یکی موقعیتت هات رو از دست دادی

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
شما چند سالته که انقدر قطعی نظر میدی؟

دهه 30زندگی هستم وواقعا اختلاف سنی مهمه اونم یه دهه هشتادی با یه دهه شصتی واقعا ترکیب جالبی نمیشه

دوتا قطب کاملا متضاد 

اگر این اقا یه کارگر ساده بود وپول دار نبود همه میگفتن نه ردش کن اما چون پولداره همه میگن قبول کن بدون در نظر گرفتن اختلاف سن که میتونه چقدر مهم باشه 

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دهه 30زندگی هستم وواقعا اختلاف سنی مهمه اونم یه دهه هشتادی با یه دهه شصتی واقعا ترکیب جالبی نمیشهدوت ...

دهه شصتی ها الان چهل رو رد کردن. شما که سی سالته دهه شصتی هستی؟ نه. هفتادی هستی، پس هشتاد با هفتادی با محاسبه اشتباه شما!!!

صد البته که آدم بی کار با آدم موفق و درآمد خوب و رفاه دار یکی نیست.  معیار ازدواج هم هست ...   

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.