2777
2789
عنوان

خیلی ترسیدم ی لحظه کمک میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 53 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس این حس سنگینی چیهانگار لقمه اخر تو معدم نرفت

یه لیوان اب بخور🗿

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل         گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک         

پس این حس سنگینی چیهانگار لقمه اخر تو معدم نرفت

اره شاید یکم غذا گیر کرده آب بخور

یا هم احتمال داره دراز کشیده خوردی حالت بد شده

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
چجوری هستیاگه اینجوری باشه میره تو نای بعد خفه میشی

حس میکنم کمی سنگینه قفسه سینم 

یعنی ممکنه مسیر لقمه اخر اشتباهی رفته باشه؟

و ده دقیقس‌ک گذشته ازین موضوع 

حس میکنم کمی سنگینه قفسه سینم یعنی ممکنه مسیر لقمه اخر اشتباهی رفته باشه؟و ده دقیقس‌ک گذشته ازین موض ...

نه بابا معدت سنگینه وگر نه اگه تو نای یا ریه بود خفه میشدی