2777
2789
عنوان

توروخداااا بیاین میخام‌توی پریودی اقدام‌کنم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4772 بازدید | 248 پست
اگرزمان نطفه جنسیتش مشخصه پس برای سقط عمدی هم که خیلیامیگن یه تیکه گوشته نه نیست یه انسانه که جنسیتش ...

بله صد درصد 

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه مطمئن باش یه درصدمممم درست نیست هزاران راه مشکلتون چیه فولیکولات درماه چندتاست؟ اندازه هاشون چقده

نمیدونم چی نمیدونم هرسری رفتم کیست و عفونت داشتم شوهرمم ضعیفه ناامیدم خیلی دارو خوردم خیلی دکترا رفتم خیلی سیاهدانه استفاده کردم همش گرمی خوردم نتیجه ندیدم چقد ادم باید تلاش کنه دیگ

چرا اینجوری میکنی بااین بنده خدا شما یعنی مذهبی یا دشمن مذهب نپرسیدن عیبه ندانستن عیب نیست

من حرف بدی نزدم کل کاربرا دارن میگن نکن 10 صفحم جلو رفت اما ب گمونم اسی میخاد کارشو بکنه پس ما کاری ای ما ساخته نیس دیگه

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

پسر خاله اش مذهبی و سپاهیه با اینکه ولد حیضه🥴🥴🥴

خیلی از خارج کشور که اصلا مسلمون نبودن وپدرمادرشون روابط ازاد دارن مسلمان واقعی شدن که قران رو ده بار خوندن من وشما یکبارم بامعنی نخوندیمش

ولی واقعا تاسف باره توی ۲۰۲۴ ۷۰ درصد زنامون از خیلیییی مسائل زنانه بی اطلاعن بیسوادی کل کشورو داره ف ...

چرا انقدر اصرار به کودک همسری دارن هدف همینه که زنها بدون اگاهی و کم سواد باشن مادر کم سوادو خرافاتی و  عقب مونده از زمان نسل نا آگاه هم‌تحویل میده 

میدونم الان‌چندتا پیدا میشن میگن مادر دیدیم بی سواد چندتا دکتر و پروفسور و مهندس تحویل داده منم قبول دارم همیشه استثناهایی وجود داره بعدهم اون زن کم سواد بوده ولی ذهنش غنی بوده فکرش روشن عقب افتاده نبوده دیده خودش ضرر بیسوادی رو کشیده نخواسته بچه هاش شبیه خودش بشن 

واقعا جای تاسف داره نا اگاهی بعضی از زنها 

الان گوگل هست سوالاتتون رو سرچ کنید اطلاعات درست بگیرید از سایت های معتبر تو جهل و نا آگاهی نمونید 

من حرف بدی نزدم کل کاربرا دارن میگن نکن 10 صفحم جلو رفت اما ب گمونم اسی میخاد کارشو بکنه پس ما کاری ...

والا هر چی از دهنت در اومد گفتی این بنده خدا اومده بود یه سوال بپرسه فقط دروغ گو خطابش کردی دیگه ازین بالاتر؟

خیلی از خارج کشور که اصلا مسلمون نبودن وپدرمادرشون روابط ازاد دارن مسلمان واقعی شدن که قران رو ده با ...

تو و منی ک میدونیم این کار غلطه پس ملزومیم انجامش ندیم کسی ک روزه میگیره و ندونسته آب یا غذا میخوره روزه ش باطل نمیشه اما ب محض اینکه بدونه و بازم اینکارو بکنه اون زمان باطل میشه روزه ش 

این کارم ربطش ب حرف شما بود

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

نمیدونم چی نمیدونم هرسری رفتم کیست و عفونت داشتم شوهرمم ضعیفه ناامیدم خیلی دارو خوردم خیلی دکترا رفت ...

وقتی میگم بی اطلاعین نگین نه 

با وجود کیست و عفونت میخوای باردارم بشی؟

میخوای تو پری رابطه هم داشته باشی استغفروالله 

یکار کن برو زیر نظر ی متخصص زنان و ناباروری 

اونهمهههه داروهم ک میگی هیچی نیست اگ بود حدااقل الان وضعیت رحمیت اوکی بود 

شوهرتم باید ازمایشو سونو بره 

اول دارو مصرف میکنی چندماه تا رحمت کاملا پاک شه 

بهد ازونم دوزای پایین برای تولید فولیکول و رشدشون 

بعدم کم کم دوز میره بالا و میری سراغ امپول از پا شروع میکنی بعد میری دور ناف بااون اگ نشدی میری ای یو ای نشد ای وی اف 

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭
تو و منی ک میدونیم این کار غلطه پس ملزومیم انجامش ندیم کسی ک روزه میگیره و ندونسته آب یا غذا میخوره ...

ولی من به خاطر اینکه دیگران رومجاب کنم بهشون نمیگم هرگوهی خوردن توهم خوردی من ادم خوبی نیستم ولی میگم به زبون خوش تذکر بده مسخره نکن 

والا هر چی از دهنت در اومد گفتی این بنده خدا اومده بود یه سوال بپرسه فقط دروغ گو خطابش کردی دیگه ازی ...

استارتر داره میگه کیست دارم عفونت دارم بعدم حتی اگه پریود نباشه نباید اقدام کنه اول باید خودشو درمان کنه 

بابا بخدا حتی اگه سنتونم کمه اول یه سری چیزارو بفهمید بعد ازدواج کنید