من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
توروخدا از صورتی و قرمز وگلبهی واسه دختراتون بکشید بیرون. پارسالم اشتباه کردی این رنگ خریدی.
دختر من یدونه هم لباس صورتی نداره برعکس همکلاسیاش
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد
رنگ فقط سیاه و سورمه ای میشه کرد ولی دخترش سفید می خواد
نوجوان ها رنک مشکی رودپست دارن و خفن میدونن شاید راضی شد
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
با اجازه اسی خانوما خواهشا تاپیک آخرمو گزارش بزنید🙏
خانمها تو همین تاپیک که میخوا د حذفش کنه،اومده بود منو تهدید میکرد میگفت ایران دیگه کشور مائه و ما هم وطنتونیم و منابعتون باید تقسیم بشه،به من میگفت خواهرم معلمه