2777
2789

هر کسی باید نقش خودش رو درست بازی کنه 

والدین باید تربیت اصولی داشته باشن قانون مدار بودن رو یاد بدن ، تاب آوری بچه رو بالا ببرن مسیولیت پذیری یادش بدن هدفمند بودن و برنامه ریز بودن رو یاد بدن مستقل تکلیف نوشتن رو یک مهارت بدونن و برای آموزش این مهارت  هزینه تایم و انرژی داشته باشن تا بچه مستقل شدن رو یاد بگیره 

از طرفی معلم هم باید نقش خودشو درست بازی کنه روش های مختلف انتقال مفاهیم رو بدونه ، جو کلاس رو مثبت و در عین حال قاطع نگه داره از چت جی پی تی کمک بگیره روش های مختلف تدریس رو بتونه پیاده کنه نمره گرا نباشه مفهوم محور باشه به استعداد ها بها بده و به هر بچه مطابق استعداد و مهارتش توجه کنه  و توی شناخت مسیر آینده ش اثر گذار باشه به سبک های قدیمی پایبند نباشه و شغلش رو عاشقانه دوست داشته باشه که بتونه این انرژی رو بذاره 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

علمشون از بقیه کارمندا بیشتر نباشه کمتر نیستاون قدیم بود که دیپلم داشتن

معلم ادبیات دختر من 

تا دوسال پیش لباس زیر میفروخت

با این ازمون استخدامی رفته سر کار

جالبش اینه دخترش رو یه مدرسه دیگه ثبت نام کرده و تمام مطالب گوگل رو کپی میکنه برا بچه های ما

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو گفتار و طرز فکرت تجدید نظر کن

اتفاقا بنده کاملن با اکاهی  صحبت میکنم

هم خانوادم فرهنگی هستند

هم همسرم هئت علمی هست هم خودم اولیا هستم

بغیر از مدارس سمپاد باقی مدارس دولتی خبری از درس نیست

اوضاع اقتصادی خرابه حقوق ها کم هست

معلم ها ناراضی ان

اما بچه های بیچاره گناهشون چیه؟!

من توی خونه میتونم به بچم یاد بدم

بچه ای که مادرش تحصیلات نداره چیکار کنه؟

یه تاپیک دیگه یه معلم بود که به همه شغل ها توهین کرد ...همین الان ازش بیرون اومدم 😂

https://s8.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۱۰۹_۱۴۵۰۳۶_75ly.jpg

رابطه من با دوستان

و رضایت اونا

شما سعی کردی اینجا معلمی کنی ک جوابتو گرفتی

من بااین کاربری به آرزو هام رسیدم 💌🧿...                       

اونایی که الان دارن ناله میکنند از معلمی فازشون چیه معلم نمی شدید علاقه نداشتید 😐 مگه اجبا ر بوده الان هم عقده هاتون رو سر دانش آموز ها حالی می کنید بعد اینجا تاپیک می زنید معلمی فلان حقوق ندارع دانش آموز ها توهین میکنند همچین میگید یعنی معلم ها هیچ توهین نمی کنند همه عالین تا معلم چیزی نگه دانش آموز بی خودی بی احترامی نمی کنه 

من از اونام که همه چی تقصیر منه 🖤🙂

معلم ادبیات دختر من تا دوسال پیش لباس زیر میفروختبا این ازمون استخدامی رفته سر کارجالبش اینه دخترش ر ...

جدی؟😐😐😐

خوب بفروشه.بالاخره ماده۲۸ ها لیسانس دارن

و اکثرا که لیسانس دارن  مدارس غیرانتفاعی درس میدن

ولی بقیه ارشد حتی بعضیا دکتری دارن همزمان استاد هم هستن

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
به خدا معلمهای دخترای من هیچ درکی از اموزش ندارن و کل کتابهاشون رو‌خودم تو خونه باهاشون کار میکنممعل ...

بعضیا هم هستن با سوادن ولی معلم نیستن یعنی نمی تونن خوب آموزش بدن 

آموزش دادن هم خودش یه جور استعداده

ببین همکار عزیز دیگه هیچچچ وقتتت هیچچ وقت اینجا همچین تاپیکی نزنفقط حمله میکنن بهت درک ندارن عقده دا ...

حرفت خیلی حقه باید قفل کنم مامانای پاچه ورمالیده اینجا هم امون نمیدن

اونایی که الان دارن ناله میکنند از معلمی فازشون چیه معلم نمی شدید علاقه نداشتید 😐 مگه اجبا ر بوده ا ...

کاش وزیر بودم همشونو اخراج میکردم فقط علاقه مندان رو نگه میداشتم

من بااین کاربری به آرزو هام رسیدم 💌🧿...