2777
2789
عنوان

اولین باری ک شوهرتون سرتون داد زد واکنشتون چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1131 بازدید | 65 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعد چی شد ؟ چرا نبودی؟؟؟

چون قبل ازدواجم فریب پسری خوردم و رابطه...همسرم گفت خودت تعریف کن من کل ماجرا براش توضیح دادم داد وحشتناکی زد و گفت خفه شو نمیخوامت ولی بعدش اومد سراغم 

هنوز نه😂خیلی نیس ک با همیم پنج ماههولی اون داد زدن منو دیده🤣

من دوماه بعد عقد ی سیلی خوردم 

توعقد الکی منومیزد منم بخاطرحفظ آبرو بخاطرپدرمادرم هیچی نمیگفتم الان بعد ده سال کنارهمیم امادلی خیلی خیلی ازهم دوریم

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
چون قبل ازدواجم فریب پسری خوردم و رابطه...همسرم گفت خودت تعریف کن من کل ماجرا براش توضیح دادم داد وح ...

یعنی از یکی شنیده بود؟

ان شاءالله خوشبخت بشین

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
گریه کردم😂

منم میدونم گریه میکنم😂

اونروز یکم اذیتم کرد من بغض کردم

اگه داد بزنه بنظرم از غصه دق میکنم😭😂

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

من خشکم زد . تو ماشین بودیم. نامزد بودیم . بعد دیگه حرف نزدم داشتیم میرفتیم خرید. من کلا محجبه ام . میدونست قبل محرمیت دستشو نمیگیرم. عین دو تا سنگ سرد سرد  کنار هم راه افتادیم برای خرید اینقدر ساکت بودم دلش سوخته بود وسطای راه یه دفعه دستمو محکم گرفت. وقتی دستمو گرفت تازه بغض کردم. ولی مخ زن خوبیه زود از دلم درآورد

داد نمی زنه کلاولی یه کم بلند صحبت کنه گریه می کنم😐

چجوری داد نمیزنه اخه🤣

ما نداشتیم ازین ادما

صحبت های عادی مونم با داد و فریاده🤣

من دوماه بعد عقد ی سیلی خوردم توعقد الکی منومیزد منم بخاطرحفظ آبرو بخاطرپدرمادرم هیچی نمیگفتم الان ب ...

ای وای چ بد

من خشکم زد . تو ماشین بودیم. نامزد بودیم . بعد دیگه حرف نزدم داشتیم میرفتیم خرید. من کلا محجبه ام . ...

چرا نفهمیدم چیشده🤦🏻‍♀️😂

خیلی مبهم بود

عه😶چطور فهمید بعدش چیشد

شوهرم بازپرس بخش جنایی و بسیار باهوش ...فامیل دور  بودیم ...ی روز همو ملاقات گفت چند دقیقه بهت وقت میدم خودت تعریف کنی باکره هستی یا خانوم چون خودم بادا بفهمم محاله بخوامت..منم همه چی رو تعریف کردم با دو مورد بودم بهش گفتم....قبل عقد جلوی محضر گفت از این لحظه تو گذشته ای نداشتی رابطه نداشتی و دختر باکره ای ....هیچ وقت حرفی ب میان نیاد توی زندگیمون..و همون جا تموم شد و رفت ...شوهرم گفت ۹۹ درصد پسرا قبول نمیکنن ولی من چون دوستت دارم ...